Vraag Welke downloadmanagers zijn beschikbaar voor Ubuntu?


Deze vraag bestaat omdat hij een specifiek criterium vult. Hoewel u wordt aangemoedigd om te helpen bij het handhaven van de antwoorden, moet u begrijpen dat vragen over 'grote lijst' in het algemeen niet zijn toegestaan ​​op Ask Ubuntu en waarschijnlijk worden gesloten per FAQ. Meer informatie over de tag voor softwareadvies.

Welke downloadmanagers zijn beschikbaar voor Ubuntu? Kun je de link ook geven?


81
2018-06-05 11:29


oorsprong


type in terminal, sudo add-apt-repository ppa:tahutek-team/prozilla, sudo apt-get update, sudo apt-get install prozilla. - Shaharil Ahmad


antwoorden:


Ik zou het aanraden wget opdrachtregelprogramma dat absoluut geweldig is!

wget is een GNU-vrij softwarepakket dat wordt gebruikt voor het ophalen van bestanden via internet. Als je het hebt geïnstalleerd, dan is alles wat je hoeft te doen om de downloadkoppeling te krijgen en wget te gebruiken om het te downloaden.

Om de downloadlink te krijgen, klikt u met de rechtermuisknop op de gewenste download in de firefox downloadmanager. Er zal een optie 'downloadlink kopiëren' zijn. Klik erop.

Open vervolgens een terminal en ga naar de map waarnaar u het gedownloade bestand wilt laten. Ervan uitgaande dat het op het bureaublad staat, typt u de volgende opdracht bij de prompt:

$ wget <paste your download link here>

Nu, zelfs als het in het midden vastloopt, kunt u verdergaan waar het werd onderbroken door de optie te geven -c naar wget. Dat wil zeggen, het commando zal zijn zoals

$ wget -c <paste your download link here>

En daar gaat het prachtig verder.


80
2018-06-05 18:16Ik zou zeggen dat Aria2 een betere oplossing is om te downloaden via de opdrachtregel. aria2.sourceforge.net - Michael Tunnell
wget is technisch gezien geen downloadmanager en identificeert zichzelf ook niet als zodanig. - Braiam
Deze opdracht kan ook geen bronnen downloaden die HTTP-cookies nodig hebben, maar er is een oplossing, zeker, maar wie wil n keer per dag een opdracht typen? Ik niet. - undefined
@Ram Het mooie van commandline-programma's is dat ze kunnen worden gescryped, gepland, geactiveerd op evenementen, enz., Zodat je niet steeds hetzelfde hoeft te typen :) - Warbo
@Warbo Natuurlijk, ze zijn handig. Als ontwikkelaar gebruik ik ze elke dag maar wgetis geen download manager. Je kunt er natuurlijk ook een GUI-app bovenop ontwikkelen, net zoals sommige voorgestelde apps in de antwoorden van deze vraag! - undefined


Axel is geweldig! Er is geen limiet op het aantal verbindingen en u kunt uw bandbreedte gebruiken.

Om axel te installeren, gebruikt u deze opdracht:

sudo apt-get install axel

Het is een CLI-applicatie. Open dus een terminalvenster en typ in axel Voor meer informatie en het controleren van beschikbare opties, kunt u de helppagina bekijken. Ik gebruik meestal deze opties:

axel -avn 50 address

Het biedt meer informatie (-v), geeft de alternatieve voortgangsbalk weer (-a) en downloads met 50 gelijktijdige verbindingen (-n 50).


DownThemAll uitbreiding voor firefox is ook geweldig.

enter image description here

[Installeer het vanaf hier] (https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/downthemall/ of zoek naar beneden in de addon manager.)


28
2018-01-25 11:06Firefox heeft add-ons die snel evolueren. Een van de beste is Flashgot, waarmee Axel als standaard of incidentele (FlashGot Media) downloader kan worden ingesteld. - cipricus


Probeer het te gebruiken FatRat download / upload manager , hoewel een op QT gebaseerde maar ondersteunt veel functies en wordt continu uitgebreid.

Enkele van de functies:

 • HTTP (S) / FTP-downloads
 • FTP-uploads
 • Ondersteuning voor SOCKS5 en HTTP-proxies
 • Ondersteuning van RSS-feeds + speciale functies voor tv-programma's en podcasts
 • BitTorrent-ondersteuning (inclusief torrent-creatie, DHT, UPnP, encryptie etc.)
 • Torrent-zoekopdracht op belangrijke torrent-sites incl. The Pirate Bay, EZTV, BitTorrentMonster ...
 • RapidShare.com GRATIS en premium downloads
 • RapidShare.com uploadt
 • RapidShare.com koppeling verificatie en map extractie
 • RapidSafe-linkdecodering
 • MD4 / MD5 / SHA1 hash computing
 • Afstandsbediening via Jabber (!)
 • Afstandsbediening via een AJAX * webinterface
 • Ondertitels zoeken
 • RAR / ZIP-bestandsuitpakker
 • Scheduler
 • Klembordmonitor

U kunt zelfs de Download Protocol-client, indien ondersteund als

enter image description here

In het hoofdvenster kunt u bladeren door opties zoals Details, Transfer speed Graphs ,Queue speed Graphs and Logs.

enter image description here

Vanuit het instellingenvenster kunt u instellen FatRat voor het volgende Diensten

enter image description here


Andere nuttige links: -

Voor Browser-integratie

Voor plugins en voor uitbreidingen

Voor FatRat-documentatie

Officiële FatRat-pagina


26
2018-06-05 11:47installeerde het vanaf synaptic en het zou niet starten. eventuele tweaks? - cipricus
@cipricus - Je bedoelt kan niet initialiseren ?? , als het al loopt, probeer het dan fatrat -f om het naar voren te brengen. Omdat het ook de No-Gui-modus biedt. Reageer terug. :) - atenz
@cipricus - Ik heb niet gezegd Geen commentaar, zei ik DOEN commentaar :). Bedankt voor het beantwoorden. Ik denk dat het komt omdat het gebaseerd is op QT-bibliotheek. In Lubuntu (die ik zelden gebruik), is geen onderdeel van de QT-bibliotheek opgenomen. Je moet vooruit gaan, zoals de vraag plaatsen als bijv. How to make Fatrat run in Lubuntu  ondanks dat het een QT-applicatie is. - atenz
Is er een manier om de computer uit te schakelen nadat alle downloads zijn voltooid? Ik kon niets vinden. - Rsh


Je kunt een bestand niet sneller downloaden dan de snelheid van je verbinding toestaat. Maar zoals @llori opmerkt "Het gaat er niet om sneller te gaan dan je lokale verbinding, maar om het overschrijden van de downloadbandbreedte per stream van de server zelf. Daarom is het een 'accelerator'." Het maakt je verbinding dus niet sneller, maar je kunt het sneller downloaden van een server die dat niet toestaat.

Gwget

enter image description here

Gwget is een downloadmanager voor de Gnome Desktop. De belangrijkste kenmerken zijn: Hervatten: gwget probeert standaard elke download voort te zetten.


 • Melding: Gwget probeert de Ondersteuning voor Gnome-meldingsgebied, als beschikbaar. Je kunt de main sluiten venster en gwget wordt uitgevoerd in de achtergrond.
 • Recursiviteit: Gwget detecteert wanneer u zet een html, php, asp of een webpagina dir in de url om te downloaden en vragen om alleen bepaalde bestanden te downloaden (multimedia, alleen de index, en zo op).
 • Drag & Drop: u kunt een url naar de hoofd-gwget-venster of de melding gebiedspictogram om een ​​nieuwe download toe te voegen.
 • Firefox-extensie: Fireget

bronnen: Wikipedia & GNOME.org


23
2018-06-05 14:29Het gaat er niet om sneller te gaan dan je lokale verbinding, maar om het overschrijven van de download-bandbreedte per stream van de server zelf. Dat is waarom het een "versneller" is. - liori
ik zal dat toevoegen aan mijn antwoord - Uri Herrera
@cipricus Gwget is kennelijk verlaten en het laatst beschikbare pakket is voor Lucid, je kunt proberen het te installeren hoewel ik niet weet of het werkt op de huidige releases. - Uri Herrera
hoe installeren? - cipricus


Er zijn er genoeg beschikbaar.

Steadyflow

Steadyflow is een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken downloadmanager, geschreven in GTK. Het heeft veel goede functies zonder onnodige complexiteit.

enter image description here

Het heeft ook een indicator-applet.

enter image description here

Installeren:  sudo apt-get install steadyflow


Jij krijgt

jij krijgt is een multi-platform GTK3 downloadmanager die het hervatten van downloads ondersteunt, wordt geleverd met categorieënondersteuning, torrent- en metalink-bestanden kan downloaden via aria2, een krachtige opdrachtregeldownloadtool die is geïntegreerd in uGet.

enter image description here

Installeren: 

sudo add-apt-repository ppa:plushuang-tw/uget-stable
sudo apt-get update
sudo apt-get install uget aria2

Jdownloader

JDownloader is een gratis en open source cross-platform (Linux, Mac ..) downloadmanager, geschreven in Java, waarmee het automatisch downloaden van bestanden en splitsen van bestanden met één klik mogelijk maakt. Bovendien worden veel "link encryption" -sites ondersteund - dus plak je gewoon de "versleutelde" links en JD doet de rest.

enter image description here Installeren:

sudo add-apt-repository ppa:jd-team/jdownloader
sudo apt-get update 
sudo apt-get install jdownloader-installer  

Aria

Aria is geen GUI-downloadmanager, maar het kan via verschillende Firefox-uitbreidingen worden gebruikt. Twee daarvan zijn:

Installeren:  sudo apt-get install aria2


Gwget

Gwget is een gnome-frontend voor de populaire downloadtoepassingswget. gwget heeft ook firefox-integratie met behulp van de firefox-extensie FireGet. Het is echter niet bijgewerkt sinds 2009.

enter image description here


Meer informatie

Steadyflow

Jij krijgt

Jdownloader


22
2017-08-22 04:16Deze moeten zijn opgesplitst in verschillende antwoorden. - ulidtko


Niemand kan verslaan aria2, Beste Downloader die ik ooit heb gezien. Het kan uw download na enkele maanden hervatten, zelfs vanaf Mediafire. Het enige nadeel is - het is een command line tool. Maar wees niet bang, het is vrij gemakkelijk te gebruiken. Het integreert ook met uGet als plug-in, zodat u het kunt gebruiken jij krijgtals een GUI voor aria2.

Installeer het met de opdracht

sudo apt-get install aria2

enter image description here

U kunt ook Flashgot-add-on in Firefox installeren en aria2 instellen als Flashgot-standaarddownloader. Op die manier downloadt flashgot wanneer u klikt om iets te downloaden het automatisch met aria2.


12Ik denk dat het hervatten van de ondersteuning website-specifiek is en voor zover ik weet, ondersteunt mediafire de optie standaard te hervatten. Dat is de reden waarom Aria2 kan doorgaan. Als de site geen hervattingsoptie heeft, kunt u niet doorgaan, zelfs niet met de beste downloadmanager van die tijd. - Anwar
Waarom verschillende antwoorden die u aanbevelen? - Braiam


Bedoel je een downloadmanager voor ubuntu 10.10?

Als dat zo is, geef ik de voorkeur aan jDownloader. jDownloader op PPA

enter image description here

Daar kun je ook zien hoe het te installeren.


11ZO, wat zijn de kenmerken hiervan? Waarom zou ik het gebruiken? - Braiam


Flareget is waarschijnlijk de beste downloadmanager die beschikbaar is voor Linux (citaat van softpedia.com) Het is zeer stabiel en heeft bijna alle functies je kunt denken aan. Het is multi-threaded en ondersteunt tot 16 segmenten per download voor downloadversnelling. Het heeft ingebouwde browserintegratie en YouTube-video download-ondersteuning voor alle browsers. Het wordt ook actief onderhouden en er is ook een pro-versie beschikbaar.

Dit is geen gratis software. Beperking van de gratis versie: slechts 2 segmenten per download van bestanden groter dan 25 MB. (vanaf v. 3.2.42 in 2014)

enter image description here


11Opgemerkt moet worden dat om de 16 verbindingen, browserintegratie en vele andere eigenschappen te krijgen die u de "Pro" versie moet kopen aangezien de vrije versie deze eigenschappen niet aanbiedt. - Michael Tunnell
@MichaelTunnell Slechts 16 verbindingsfunctie is beperkt rest alles is gratis inclusief browser-integratie. - adnan kamili
sinds wanneer? de browser-integratie was het eerste dat beperkt was ... daarna voegden ze meer en meer beperkingen toe. - Michael Tunnell
@MichaelTunnell Sinds de laatste 3 maanden kun je beter je zelf up-to-date houden voordat je op een bericht reageert - adnan kamili
dat is absurd om te zeggen ... de flareget-site vermeldt niet de verschillen waar je de app eerst moet testen om de beperkingen te vinden ... zegt dat mensen de app moeten gebruiken om te zien wat de beperkingen zijn, is absurd, er zou een Community versus Pro-vergelijkingspagina. Ik zou het nooit verkeerd hebben als het gemakkelijker was gemaakt om de verschillen te kennen. - Michael Tunnell


Ik gebruik nog steeds het liefst wget op bestanden.

Of je kunt het proberen plowshare wat een opdrachtregelprogramma is:

plowshare


9

Axel is de echte downloadversneller voor Ubuntu. Het is een op de commandoregel gebaseerde tool (die wordt geleverd met een gui-versie die de download start in een terminalvenster).

Installeren: sudo apt-get install axel axel-kapt

Axel-kapt is de gui-versie.

Downloaden via axel is net zo eenvoudig als typen axel url op een terminal. Handige vlaggen zijn onder meer:

 • -n om het aantal gelijktijdige threads te regelen.

 • -een voor een veel eenvoudiger voortgangsbalk voor downloads (vergelijkbaar met wget)

 • -O om een ​​uitvoerbestand op te geven

U kunt installeren Helper-extensie downloaden in Chrome (waarmee axel downloads in Chrome overneemt).

In Firefox kan het gemakkelijk worden gebruikt FlashGot-addon als alternatief voor de standaard downloader.

enter image description here

enter image description here Ik gebruik het ook met plowdown als alternatief voor jdownloader (downloadt automatisch bestanden van verschillende websites, automatiseert de browser)


8

Je zou moeten proberen steadyflow  Install steadyflow  Het lijkt best goed. en het integreert met eenheid. Zie je het cloud pictogram met de blauwe pijl in de bovenste balk?

enter image description here

Als u het met Firefox wilt integreren, probeert u het FlashGot inpluggen. Gebruik voor Chrome (-ium) Chromeflow.


7Een gestage stroom is goed, maar weet je zeker dat ik er 600 MB Fedora mee kan gebruiken? Stel me niet voor over de torrent. - Curious Apprentice
Ik geloof dat je dat zou moeten kunnen. Zie geen reden waarom niet. - funkeh