Vraag Hoe kan ik XFCE naast Unity installeren?


Ik zou graag XFCE willen installeren om samen met eenheid te kunnen werken, zodat ik bij het opstarten kan kiezen welke DE ik gebruik, zonder enige kenmerken van DE te verbreken.

Hierna volgen: Xubuntu 14.04 Trusty Tahr: een klassieke schoonheid

Opmerking: installeer Nautilus niet in Xubuntu! Dit zal systeem veroorzaken   conflicten.

Ik wil ELK van de functies in Unity niet beïnvloeden, dwz ik wil de twee onderling uitwisselbaar kunnen gebruiken, dus ik kan sommige suggesties niet volgen om gewoon alle oude dingen op te ruimen, want dan zou het gebruik van Unity zijn veranderd.

Kan ik Unity opzij zetten met XFCE en ze wisselen zoals ik wil? Is dit mogelijk in 12.04?


86
2017-11-29 18:27


oorsprong




antwoorden:


Er zijn geen conflicten tussen XFCE en Unity, en Nautilus werkt prima op Xubuntu 12.04 en 12.10.

Als u XFCE in Ubuntu wilt installeren, installeert u xubuntu-desktop (voor XFCE + Xubuntu branding + alle Xubuntu standaard-apps), of gewoon xfce zelf als u niet wilt eindigen met twee sets standaard-apps.

sudo apt-get install xubuntu-desktop

of

sudo apt-get install xfce4

Bovendien - en ik benadruk dat dit alleen gebaseerd is op mijn eigen persoonlijke ervaring op één laptop - ik heb ontdekt dat Xubuntu veel sneller opstart en draait dan Ubuntu of Unity is geïnstalleerd of niet. Op basis van deze ervaring, heb ik altijd de voorkeur om Unity op Xubuntu te installeren in plaats van XFCE op Ubuntu als ik een besturingssysteem met beide desktopomgevingen wil. Misschien wilt u hetzelfde proberen de volgende keer dat u uw besturingssysteem opnieuw installeert en kijkt of u prestatieverbeteringen opmerkt.


104
2017-11-29 19:17



Bedankt, dit is op een desktop die het grootste deel van de tijd draait, dus dat laatste is geen probleem, maar zeker iets dat ik onthoud voor de toekomst! - James
Daarna wilt u misschien herstel de Unity greeter. - nobar
Als je dit op je telefoon uitvoert, krijg je blijkbaar geen enkele vorm van convergentie of desktopervaring breekt je Ubuntu-telefoon. (Dit kan veranderen of deze verklaring moet worden gecorrigeerd wanneer convergentie beschikbaar is op telefoons.) - LiveWireBT
Ik raad je sterk aan niet installeren van alleen xfce4. Het mist veel integratie en functies die u van een desktopomgeving gewend bent. ik vond xfce4 bijna onbruikbaar en gaf het bijna op ... totdat ik het probeerde xubuntu-desktop, dat een echt taakwissel / zoekvak en andere gnome-achtige vaardigheden bevat. - Cerin


Gewoon installeren xubuntu-desktop en het zou moeten werken :). Het mag niets in conflict brengen (nooit voor mij gedaan).


9
2017-11-29 18:37