Vraag Hoe de titel van het venster te tonen bij het wisselen van venster in GNOME 3


Een upgrade naar Ubuntu 17.10 zorgde voor een verandering van Unity in GNOME 3, wat betekent dat er enkele dingen moeten worden aangepast. Ik wil graag dat de bindingsoptie voor het venster (standaard is dit Super + Tab en Alt + Tab) de venstertitel weergeven, zoals in Unity. Momenteel geven vncviewer en rdesktop-vensters alleen een niet-beschrijvend woord onder het pictogram weer wanneer de combinatie Alt + Tab-toets wordt gebruikt (en ingedrukt wordt gehouden):

nondescriptive titles

In het bijzonder tonen het tweede en derde pictogram van links alleen respectievelijk "Vncviewer" en "rdesktop". Bestaat er een GNOME 3-extensie of andere configuratie (gsettings of dconf) waarmee de titel kan worden ingeschakeld?


2
2018-01-17 05:35


oorsprong
antwoorden:


Ik vond dat de Het antwoord van LLIax naar de Hoe kan ik "alt-tab" tussen vensters met behulp van Gnome 3? lost dit probleem op en het grootste probleem in dat antwoord.

Merk op dat de titel in het midden van het hele venster verschijnt, maar dat is eigenlijk goed en correct: als de titel een grote reeks tekst is, hebt u die hele strook van onroerend goed nodig om de hele titel te tonen:

enter image description here


1
2018-01-17 05:42