Vraag Update Manager verzamelt geen upgrades voor mij


Ik heb onlangs 11.10 geïnstalleerd en de Update Manager laat weten dat ik honderden updates heb. Bij het proberen om ze te installeren krijg ik het bericht 'vereist de installatie van niet-vertrouwde pakketten'. Na het sluiten van dit, brengt het me terug naar waar ik vandaan kwam, vandaar mij door dezelfde lus. Om het even welke ideeën alstublieft. Newb.


2
2018-01-30 03:15


oorsprong
antwoorden:


Het lijkt erop dat u softwarebronnen hebt toegevoegd die niet de officiële repositories van Ubuntu zijn. Het is zeer waarschijnlijk dat u "Een PPA wilt toevoegen".

De directe methode om van uw probleem af te komen, is door het volgende te doen: zoek in het Ubuntu-menu naar 'Software Sources' en start het. Bekijk vervolgens in het tabblad 'Andere software' welke selectievakjes zijn aangevinkt of niet. Deselecteer alle vakjes onder "Onafhankelijk", "Onafhankelijk" worden uitgesloten. Voer de Update Manager opnieuw uit, het zou moeten werken.

Als u nog steeds PPA's wilt toevoegen, volgt u deze instructies: Wat zijn PPA's en hoe gebruik ik ze?. Hoe dan ook, welkom bij Ask Ubuntu!


2
2018-01-30 03:41