Vraag Problemen met het uitvoeren van Ubuntu 12.10 in VMWare Player 5 [dupliceren]


Deze vraag heeft hier al een antwoord:

Ik probeer Ubuntu 12.10 te installeren in VMWare Player 5. Mijn pc gebruikt Windows 7.

De installatie lijkt goed te gaan, maar wanneer ik ubuntu opstart, hoewel het opstart en ik de desktop zie, zie ik geen taakbalk of eigenlijk niets anders dan de standaardachtergrond op de achtergrond.

Wanneer ik mijn cursor over het scherm naar de randen beweeg, flikkert het bureaublad en worden extreem vervormde en gepixelde objecten even weergegeven.

Ik heb alles verwijderd, alles opnieuw gedownload en opnieuw geïnstalleerd, maar ik krijg exact hetzelfde probleem.

Is er iemand die dit probleem herkent? Is er een stabielere koppeling dan Ubuntu 12.10 & WMWare Player 5.0.1, misschien?


2
2017-11-17 00:05


oorsprong
antwoorden:


ik heb precies hetzelfde gedrag met Windows 7, VMware Player 5.0.1 en Ubuntu 12.10, terwijl 11.10 prima werkt, zowel in de native modus als als een VM (host is een laptop, Sony VPCZ138GW hybride grafische kaart - Intel & Nvidia).

Door op de juiste schermcoördinaten te klikken, kan men echter applicaties starten. bijv. links klikken in de hoek maakt het mogelijk om een ​​perfecte "terminal" in te voeren en uit te voeren, en de rechterhoek maakt een goede shutdown mogelijk ...

PS: afsluiten van de VM, schakelen tussen de switch naar de Nvidia (Windows doet het live) en het opstarten van de VM loste het probleem op, dus als je GEEN hybride graphics hebt, zou VMware Player 5.0.1 je probleem moeten aanpakken; als je een hybride grafische weergave hebt, kun je dit recept proberen ...


1
2017-12-07 17:46

Probleem: Probleem met weergeven / flikkeren in de VMware Ubuntu-installatie

Ik had ook dit probleem. Het probleem zit niet in de Ubuntu-installatie, maar in de VM-ware-instellingen voor een bepaalde afbeelding die dit probleem kan veroorzaken

Om het te repareren Ik ging naar de instellingen voor VMware Workstation >> selecteer de machine >> klik met de rechtermuisknop >> virtuele machine-instellingen >> Toon >> en deactiveerde het 3D grafische vakje.

Start gewoon de machine opnieuw op.

Hierna was het prima.


1
2017-11-01 12:07