Vraag Muziek gekocht bij ubuntu één muziekwinkel vastgelopen op "Overbrengen naar uw Ubuntu One opslag"


Ik heb muziek gekocht in de Ubuntu One-muziekwinkel en de status van de downloads zit vast bij "Overbrengen naar je Ubuntu One-opslag" onder de sectie "Mijn downloads" van Ubuntu One Music Store. Ik kan de muziek zien die ik heb gekocht via de webinterface, maar ik kan deze niet synchroniseren met mijn machine.

Ik heb geprobeerd deze zonder succes.

Is dit probleem gereproduceerd op een ander dan door mij?


2
2018-01-03 08:05


oorsprong
antwoorden:


Eerste, zorg ervoor dat uw syncdaemon correct is aangesloten en werkt. Als de toestand van syncdaemon vastzit in zoiets STANDOFF, Ik raad u aan het opnieuw te starten; Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, hoewel ik het liever doe via het invoeren van het volgende in een terminal:

u1sdtool --quit
u1sdtool --start
sleep 30
u1sdtool --connect

Als u vindt dat het OK is, maar druk is, gebruik dan alstublieft magicicada of u1sdtool --waiting-content om te zien of je muziek niet in de wachtrij staat om te downloaden.

Als het verbonden en inactief is en geprobeerd heeft de oplossing voor de enige bekende resterende client-side probleem dat dit zou kunnen veroorzaken en het heeft niet geholpen, alsjeblieft contact opnemen met ondersteuning.


3
2018-01-10 02:10

Ik kan dit probleem bevestigen. Er is geen synchronisatie nadat de muziek is gekocht naar mijn u1-opslag. Net na het klikken op de herstartknop in de u1-voorkeuren / apparaten begint het te synchroniseren.


0
2018-01-06 23:32