Vraag iPhone grote bestandsoverdracht via USB op Ubuntu 16.04


Op dit moment kan ik grote bestanden alleen via de volgende twee methoden overbrengen:

1) gebruik een FTP- of SFTP-app en wacht tot ik 80 ben om het bestand over te zetten. Ik krijg ongeveer 3MB / sec via mijn draadloos LAN, tops. Gewoonlijk schommelt rond 1MB / sec.

2) Gebruik mijn Mac.

Zelfs in deze gevallen kan ik de .mp4-bestanden in de oorspronkelijke speler niet spelen zonder door hoepels te springen, maar dat is een iPhone-vraag, geen Linux-vraag.

Mijn vraag is:

Is daar ieder manier om de bestanden over te zetten met behulp van elk pakket of bibliotheek of script toegankelijk via Ubuntu dat via USB gaat? Het is bijna zes keer sneller.

Aanvullende eisen voor een effectieve oplossing:

  • Kan geen VM gebruiken, ik heb al een Mac die dit kan doen. (Eigenlijk is het voor mij zelfs sneller om het bestand naar de Mac over te zetten met een USB-stick en dan iTunes te gebruiken dan te proberen het via wifi over te zetten.)
  • hetzelfde voor Wine, en ik kon het toch niet laten werken.
  • Ik ben redelijk comfortabel met de opdrachtregel en ik vind het zelfs prettig om code te schrijven als dat moet, ervan uitgaande dat er een bibliotheek is waar ik tegen kan coderen, met een redelijk duidelijke API.
  • een app van derden (elke gratis videospeler in de App Store) kan dat bereik en speel het bestand zodra het aan de telefoon is.

Als het onmogelijk is, krijg ik gewoon een Android. Dit is mijn laatste poging om een ​​antwoord te vinden.

Bedankt!

Opmerking: ik ben ook niet bereid om het apparaat te jailbreaken, en het is op wat de nieuwste beschikbare versie van iOS is.

Vanwege een vergissing was ik helemaal vergeten het probleem te vermelden.

Ik ben perfect in staat om te gebruiken libimobiledevice om het bestand over te zetten. Het is gewoon niet echt do iets. Het neemt ruimte in beslag op het apparaat, maar geen enkele toepassing die op het apparaat wordt uitgevoerd, kan het bestand openen of zelfs zien. Om nogmaals te zeggen, de bedoeling van de vraag is om te kunnen daadwerkelijk gebruiken het bestand op het apparaat van apps die op het apparaat worden uitgevoerd. Als het niet mogelijk is, begrijp ik het.


2
2018-05-27 07:42


oorsprong
antwoorden:


Je hebt dit nodig : libimobiledevice

Dit is een platformoverschrijdend pakket dat communiceert met i-apparaten en toegang krijgt tot het bestandssysteem (en nog veel meer) en behoeften Nee jailbreaking.

De meest recente versie is 1.2.0 en u kunt hier de details lezen: Officiële pagina: libimobiledevice.org

Komt naar installatie, er is hier al een uitstekende beschrijving beschikbaar: I-apparaten op ubuntu monteren 

Na het monteren van je iPhone zoals een USB-apparaat, krijg je toegang tot de mappen en dan is je overdrachtstaak gewoon iets kopiëren / plakken.


Als u een video bestand en het wordt niet herkend door de standaard video-app op de iPhone, dan is het probleem met het bestandsformaat inclusief bitrate en frames per seconde. Om dit op te lossen, kan eenvoudig worden geconverteerd naar iPhone ondersteund videoformaat eenvoudig met behulp van Handbrakevideo-encoder.

Deze applicatie is beschikbaar in de software-repository en de installatie is eenvoudig met behulp van de Software center op 14.04 of Software op 16.04. Kies in de applicatie 'iPhone and iPod touch'weergegeven in het menu Apparaten aan de rechterkant.

(* Meestal wordt opgemerkt dat de bestandsgrootte kleiner wordt dan origineel.Als u meerdere bestanden hebt, kunt u ze in de wachtrij plaatsen en ze allemaal samen converteren.)

Handbrake > Devices on the right > iPhone


  • Na de overdracht van de bestanden moet u de Synchroniseer de map waar je het bestand (en) hebt geplaatst in de specifieke toepassing, bijvoorbeeld iTunes om de nieuwe video ('s) speelbaar te krijgen.

3
2018-05-27 08:01Het spijt me, ik had dat in de vraag moeten posten en ik zal mijn vraag bijwerken om uw antwoord te weerspiegelen. - Ron Thompson
Bijgewerkte vraag met aanvullende details, sorry voor het overzicht. - Ron Thompson
Oké, ik snap het. Heb je het geïnstalleerd ifuse ? - ankit7540
Ja. De auto-montage werkt prachtig, ik krijg mooie mooie mappen in een mappenbrowser. Ik kan het bestand overal waar ik wil in die map overbrengen. Maar speel (of zelfs vind) de video op het apparaat? Dat kan ik niet doen. - Ron Thompson
Dus, kunt u bestanden overbrengen met ifuse ? - ankit7540