Vraag Bedienen van mijn draadloze kaart, hoe weet ik of ik hem zal schaden?


Ik was op zoek naar een oplossing voor het verhogen van mijn wifi-signaal, mijn laptop heeft een 10 $ -webkaart, dus ik kan niet te veel verwachten, mijn apparaat is Qualcomm Atheros AR9485 op een of andere pagina vertelden ze me dat het commando sudo iwconfig wlan0 txpower 20  zal voldoende zijn om dat signaal te besturen en het werkt als een charme, maar ik weet niet zeker of het veilig is om het te gebruiken.

Ik heb ook de iwconfig-handleiding maar het lijkt erop dat dit voor elektronische ingenieurs is, dus ik kan het helemaal niet begrijpen, dus mijn vragen zijn eenvoudig.

txpower in welke schaal werkt (1-100? 1-1000)? hoeveel stroom heb ik nodig om mijn router te bereiken? (is 3 kamers bij mij vandaan), zal mijn webkaart smelten? Volgens de specificaties van mijn webkaart, wat wordt aanbevolen txpower signaal voor mij?


2
2018-03-22 20:28


oorsprong
antwoorden:


Als u uw Tx-vermogen verhoogt, heeft dit geen invloed op de Rx-signaalsterkte. Je zou de Tx-kracht moeten vergroten op de router om een ​​sterker signaal op je laptop te krijgen.

Tenzij je Kali-tools gebruikt om in te breken in andere Wi-Fi-netwerken (ik hoop het niet), heeft het weinig zin om de Tx-stroom op je laptop te zetten.

Houd er ook rekening mee dat het verhogen van het Tx-vermogen meer warmte zal genereren en ook de kwaliteit van het uitgezonden signaal zal verminderen.


3
2018-03-22 20:47Ik ben er zeker van dat het probleem mijn laptop is, omdat zelfs mijn telefoon met lage specificaties het signaal buiten huis kan bereiken, maar mijn laptop niet. Ik gebruik txpower om dat te vergroten en werkt goed, maar ik weet niet zeker of ik dat confidentieel moet houden, ik heb een externe koelere fan voor mijn laptop trouwens - Egon Stetmann.
@RenatoA. - Misschien heeft uw laptop een defecte antenne. Maar als u de Tx-stroom op uw laptop verhoogt, kunt u het signaal van de router niet beter ontvangen. - Android Dev
ok, ik zal txpower instellen op auto = ( - Egon Stetmann.