Vraag Installatie-opties grijs weergegeven in Software Center [gesloten]


Ik heb onlangs Oneiric geïnstalleerd en ik kan geen software installeren via het softwarecentrum, omdat het Installeren optie is grijs voor alles.

Het laadt alle software-aanbiedingen in orde, maar geen installatieknop.

Ik heb geprobeerd apt-get update & apt-get upgrade, stelde alles in wat ik zag passen in de softwarebronnen, maar geen geluk.

Geïnstalleerde Synaptic via de opdrachtregel en het installeert pakketten op de juiste manier. Aangezien gedownloade .deb-pakketten worden geopend via het Software Center, kan ik ze niet installeren omdat de installatie-knop grijs is.

Welke oplossingen?


3
2017-10-15 07:10


oorsprong


Een oplossing voor het installeren van .deb-bestanden zou moeten worden uitgevoerd sudo dpkg -i package.deb. - htorque
Ik heb hetzelfde probleem op één computer. De Install knop is altijd grijs, zelfs na het proberen van het bovenstaande de opdrachtregel en een reboot. Het programma zegt dat er geen netwerkverbinding is, ook al post ik deze website. - Peter Lawrey
ik heb gevonden apt-get install {program} werkt prima. - Peter Lawrey
Deze vraag lijkt te zijn opgegeven als u een soortgelijk probleem ondervindt stel een nieuwe vraag met details die betrekking hebben op uw probleem. Als je denkt dat deze vraag is niet in de steek gelaten, markeer de vraag die dat verklaart. :) - Ringtail


antwoorden: