Vraag Ik heb gescheurd op lubuntu 12.04 32bit (op flash video's dingen zijn erg slecht), op ubuntu 12.04 ik heb geen tranen


Ik heb gescheurd op Lubuntu 12.04 32-bits (in Flash-video's zijn dingen erg slecht). Op Ubuntu 12.04 heb ik geen tranen.

Wanneer ik compiz gebruik, is er geen scheuren, maar mijn machine is low-end en heeft een langzame processor en grafische kaart, dus ik wil geen compilatie. Ik wil een oplossing vinden om te stoppen met scheuren zonder de compiz in te schakelen.

Mijn grafische kaart is Nvidia 9400 (m).

Hoe kan ik dit oplossen?


3
2017-08-06 23:05


oorsprong
antwoorden:


Over de X-Swat PPA

Pakketten installeren vanaf de Ubuntu X-Swat PPA zou dit probleem moeten helpen oplossen. Het biedt nieuwere versies van X.org-componenten, waaronder enkele stuurprogramma's.

Voordat u deze of een andere PPA inschakelt, dient u zich vertrouwd te maken met de mogelijke risico's van het gebruik van PPA's:

In dit geval is het potentieel veiligheid risico kan waarschijnlijk als zeer minimaal worden beschouwd, omdat deze PPA eigendom is van de hetzelfde team dat is verantwoordelijk voor officieel pakket X.org in Ubuntu. Hoewel als stabiel beschouwd stroomopwaarts, het is mogelijk dat je wat stabiliteits- of gebruiksproblemen hebt met deze pakketten ... maar je hebt al serieuze problemen, dus het is de moeite waard om de PPA te gebruiken.

De PPA inschakelen en uw pakketten upgraden

Open een Terminal-venster (Ctrl+alt+F2) en voer deze opdrachten uit:

sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-x-swat/x-updates
sudo apt-get update
sudo apt-get install nvidia-current

Reboot. Open vervolgens de Nvidia X Server-instellingen:

  • Je gebruikt Lubuntu, dus je zult het waarschijnlijk in LXDE Menu> Voorkeuren vinden.
  • Als je vanille Ubuntu draaide (met Unity / Unity 2D0, kon je zoeken naar nvidia x server settings in het Unity-streepje.

U kunt dit hulpprogramma gebruiken om het display naar wens te configureren.

Bron:  http://www.noobslab.com/2011/09/nvidia-drivers-for-ubuntu-1110-oneiric.html (door "Umair")


4
2017-08-06 23:12WAUW !!! Het scheuren van Hey is nu opgelost! Hoe is dat ?? Maar ik had de nieuwste nvidia-stuurprogramma van die werd gesuggereerd door extra stuurprogramma's voor hardware. Man dank je! Framesnelheid is zo hoog en ik heb geen tranen! - digitalcrow


De oplossing was de volgende: Ik gebruik cinammon! En ik heb helemaal geen tranen! Plus ik heb volledige fps (200+ op sauerbratten) omdat ik compiz niet gebruik! Nu heb ik andere problemen ... met jack.


0
2017-09-03 18:21