Vraag Bestanden in de map Downloads worden automatisch verwijderd


Zoals vermeld in de titel, gebeurde dit al enkele dagen. En nu dat; wat ik ook download van Linux DC ++, het gaat naar / home / user / Downloads map (standaard ingesteld in DC ++ instellingen) maar na enige tijd verdwijnt het op zichzelf. Ik had ongeveer 40 GB aan gegevens in mijn map Downloads die automatisch verloren gingen.

Het probleem is dat in eigenschappen 2 GB aan resterende ruimte wordt weergegeven, terwijl er nog 42 GB resterend moet zijn. Dit betekent dat de 40 GB-ruimte oninbaar is geworden.

Alle hulp wordt op prijs gesteld.

Postscriptum - Dit is eerder met mij gebeurd. Die tijd vond ik al mijn bestanden in de map /home/.dc++. Maar deze keer kan ik ze nergens vinden.

Ik gebruik Ubuntu 12.04

singhaal@singhaal-PC:~$ uname -a

Linux singhaal-PC 3.2.0-58-generic-pae #88-Ubuntu SMP Tue Dec 3 18:00:02 UTC 2013 i686 i686 i386 GNU/Linux


3
2018-02-03 10:31


oorsprong


@Kush: Thanx a ton. Disk Usage Analyzer loste mijn probleem in een mum van tijd op !! - crisron


antwoorden:


Meestal downloadt DC ++ bestanden in segmenten (van meerdere bronnen, zijnde een p2p-netwerk) en al die onbewerkte segmenten worden eerst gedownload in een cachemap en dan worden ze verplaatst naar de door u gewenste downloadmap wanneer het downloaden is voltooid, dus IMO, uw 40 GB van de ruimte is mogelijk verbruikt door die map, probeer het op te zoeken in Disk Usage Analyzer.


4
2018-02-03 10:53Ik heb nog een vraag. Waarom gebeurt dit wel? Ik begreep het ding niet !! - crisron
@crisron Meestal kan de cachemaplocatie ook worden beheerd in DC-voorkeuren, probeer die locatie aan te passen door hem naar dezelfde downloadmap te wijzen, gebruik je ook iets als Ubuntu Tweak (dat regelmatig ongewenste bestanden opruimt)? Als alternatief, als u meerdere partities hebt, stelt u uw downloads-map in op een andere partitie. - Kushal
In die downloadmap zijn ook enkele bestanden gedownload van de browser. Ze zijn ook verhuisd naar /home/.dc++. Ik gebruik Ubuntu Tweak of iets anders niet om junk-bestanden op te ruimen. - crisron


Hetzelfde gebeurde met mij. LinuxDC ++ is gecrasht en alle bestanden in de map Downloads zijn verwijderd. Maar ik vond ze in de map /home/.dc++/FileLists/ en heb ze hersteld (de map .dc ++ is verborgen en kan worden bekeken door de optie "Verborgen mappen weergeven" in het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek in te schakelen)

Ik hoop dat dit helpt


4
2018-06-05 13:56Waarom doet LinuxDC ++ dit? - nitishch
Niet zeker, wat LinuxDC ++ hiermee te maken heeft, maar het probleem en deze oplossing is waar. Mijn dc ++ crashte ook en ik zie al mijn items uit de map downloads in het genoemde pad in dit antwoord. - mtk