Vraag Welke gratis VPN-providers ondersteunen Ubuntu?


Kan geen gratis VPN-provider vinden voor Ubuntu. Ik probeerde oude vragen te bekijken, maar ze lijken niet meer actueel.


27
2017-09-22 04:37


oorsprong


Mogelijk duplicaat van Is er een gratis VPN-service die werkt op Ubuntu? - Zanna


antwoorden:


Probeer de Bestfreevpn. Dit is hun link lees ook deze voor meer informatie


9
2017-09-22 05:33

De services van een andere vpn-provider die op Ubuntu werken, zijn die van een geroepen bedrijf Securitykiss. Echter, de gratis gebruiker is enkel en alleen toegestaan 300 mb per dag, maar dit kan voldoende zijn als je het in een cybercafé gebruikt, bijvoorbeeld om je verbinding te beveiligen.

De setup van Securitykiss vereist veel meer moeite dan bestfreevpn, dus het is aan u om welke service u kiest. Je kunt het gebruiken PPTP (instructies hier) of openvpn (instructies hier).

Voordat u een van deze sets instructies kunt volgen, moet u echter een configuratie ontvangen die is gegenereerd voor op Linux gebaseerde systemen vanaf hier en meld u vervolgens aan bij client gebied hier en download je pakket met verdere configuratiegegevens.

Securitykiss duurt een beetje naar instellen en is beperkt tot 300mb voor de gratis gebruiker, maar is een voorbeeld van een 'gratis' vpn-service, waarvan er maar heel weinig 'gratis' voorbeelden zijn.

Ik heb er net mee geëxperimenteerd en wilde het onder de aandacht van de gemeenschap brengen, omdat het met succes werkt op Ubuntu en de instructies op de site zijn afgestemd op Ubuntu, dus ik dacht dat het interessant zou kunnen zijn.


6
2017-09-26 15:32Ik heb een phishing-poging ondernomen toen ik SecurityKiss gebruikte en me bij een online service heb aangemeld. De service kreeg een inlogverzoek van China, weigerde dit en meldde mij. Ik veranderde van wachtwoord en zal SecurityKiss niet opnieuw gebruiken. - buzjwa


Als u bedoelt dat VPN-clients dit controleren:

PPTP (Microsoft VPN)

sudo apt-get install network-manager-pptp

Cisco VPN

sudo apt-get install network-manager-vpnc

OpenVPN

sudo apt-get install network-manager-openvpn

Als je bedoelt VPN-servers, controleer dan dit:

OpenVPN

https://help.ubuntu.com/community/OpenVPN

PopTop

http://cviorel.easyblog.ro/2009/02/09/how-to-set-up-a-vpn-server-on-ubuntu/


3
2017-09-22 07:33Wat is het nut van het instellen van een VPN-server? Kan het een betere beveiliging geven? - Jitin Kinger
VPN Server wordt gebruikt om VPN-clients toegang te geven tot uw lokale privé-netwerk en hen in staat te stellen verbindingen tot stand te brengen met uw netwerk
werkte mijn antwoord voor jou?
PPTP is standaard geïnstalleerd en is voldoende om BestFreeVpn te laten werken. Dus je antwoord werkte niet :) - Jitin Kinger