Vraag Hoe schakel ik tussen Windows-toepassingen wanneer `zich in een verschoven positie bevindt?


In de Wat is er nieuw pagina voor 11.10 het zegt dat alt+` (ernstig accent) kan worden gebruikt om tussen vensters van applicaties te schakelen:

Screenshot from the What's new page for 11.10. Switch between windows of applications with Alt+` (Grave).

Dit klinkt ongemakkelijk op mijn toetsenbord omdat:

  1. ` is verschoven (ik moet drukken Verschuiving+' (accute accent) om toegang te krijgen, en
  2. ` bevindt zich links van Backspace (dus het is verre van alt en dit maakt de combinatie moeilijk met één hand te drukken).

Wanneer ik druk alt+Verschuiving+', wat hetzelfde moet zijn als drukken alt+` op mijn toetsenbord gebeurt er niets. Dus, hoe gebruik ik deze functie met mijn toetsenbord, dat wil zeggen, hoe schakel ik tussen Windows-toepassingen met mijn toetsenbord?


4
2017-10-15 10:35


oorsprong
antwoorden:


De pagina Wat is er nieuw lijkt niet de hele waarheid te vertellen als er staat dat de toetscombinatie voor het schakelen tussen Windows-toepassingen is alt+` (ernstig accent) omdat dit alleen geldt voor de toetsenborden ` hierboven geplaatst tab.

De sleutelcombinatie om tussen vensters van applicaties te schakelen is alt+ [De sleutel hierboven tab]. Op mijn toetsenbord de sleutel hierboven tab is § en de toetscombinatie en dus de toetscombinatie om tussen vensters van applicaties te schakelen is alt+§.


6
2017-10-15 10:43