Vraag Hoe kan ik Canonical helpen om winstgevend te zijn?


  1. Ik kan cloudruimte van ubuntu kopen in plaats van dropbox, enz ... toch?
  2. Is het kopen van systeem76 computers hoe dan ook canoniek?

Wat anders kunnen we doen? Voeg alstublieft toe aan deze lijst.


29
2017-10-02 07:05


oorsprong


Dus waarom commentaar alleen maar om te zeggen dat je het niet weet? Als je het niet weet, reageer dan niet. - mikewhatever
kopen alle de dingen! - badp
Zelfs ik zou het graag willen doen. Maar de verzending naar India is ongeveer 3 keer de prijs van wat ik wilde kopen. Ik hoop echt dat canoniek ook in India een re-seller begint. - Bhargav
@mikewhatever commentaar verwijderd. Ik wilde alleen maar wijzen op het feit dat ik het tweede deel van de vraag niet heb beantwoord en ik hoopte dat iemand anders het zou beantwoorden. - rigved


antwoorden:


Canonical biedt ondersteunende services die u kunt gebruiken. Bekijk deze links voor meer details:

Opleiding

Ubuntu voordeel

Ubuntu Home Support

Onrechtstreeks kunt u organisaties / bedrijven / universiteiten overtuigen om over te schakelen naar Ubuntu door de voordelen te noemen die zij zullen krijgen van gratis en open source software (FOSS). Op deze manier krijgt Canonical meer winst als deze organisaties / bedrijven / universiteiten kiezen voor de Canonical Support-services!

Behalve ondersteunende services kunt u ook accessoires en software (inclusief Ubuntu-cd's / dvd's) kopen van de Canonical Store in het algemeen.


29
2017-10-02 07:26+1 voor organisaties / bedrijven / universiteiten overtuigen om over te schakelen naar Ubuntu - Nivas
@rigved - Ik heb je wijziging teruggedraaid - probeer alsjeblieft niet naar antwoorden van andere mensen te verwijzen, tenzij je er substantieel waarde aan kunt toevoegen. - fossfreedom♦


Je kunt merchandise kopen Canonical Store, er zijn veel goede dingen. Ik kocht een aantal pennen, de A5-notebook en enkele Ubuntu-cd's. Nu wacht ik op de release van Oneiric voor het kopen van cd's met het nieuwe mooie poloshirt!

En zeker, je kunt Canonical helpen bij het verspreiden van Ubuntu, dit is de grootste bijdrage, vooral in het bedrijfsleven.


18
2017-10-02 07:27

  1. Je kunt alle mp3-muziek die je koopt kopen via de Ubuntu One Music Store (toegankelijk via Rhythmbox in ubuntu-10.04 & 10.10 en Banshee in ubuntu-11.04 & 11.10) en / of de Amazon MP3 Store (toegankelijk via Banshee in ubuntu-11.04 & 11.10 uur) ).

  2. U kunt rechtstreeks bijdragen aan het ubuntu-project. Er is hulp nodig bij het vertalen van materialen, het maken van wiki's, het ontwikkelen en schrijven van handleidingen voor het doen van dingen (bijv. Ik heb er zojuist een gelezen over het gebruik van Ubuntu Software Center), het eenvoudig sorteren van fouten, enzovoort. Er zijn veel manieren om te helpen, zelfs als je niet weet hoe je moet coderen.


6
2017-10-05 19:45

Waar Canonical geld verdient, is op veel verschillende gebieden. De eenvoudigste manier waarop de meeste mensen kunnen helpen, is het ondersteunen van inkoopondersteuning - Ubuntu Advantage - vooral in de onderneming.

Kortom, als u Ubuntu in uw bedrijf gebruikt, kunt u een bijdrage leveren. Voor de meeste bedrijven betekent dit dat u Ubuntu Advantage koopt.


4
2017-10-05 20:24