Vraag Wat is een goede gratis VPN voor Ubuntu? [Gesloten]


Ik reis veel en gebruik altijd open wifis. Ik weet dat Ubuntu een behoorlijk robuust OS is met een goede beveiliging, maar ik wil nog steeds veilig zijn. Ik heb echter nog nooit een VPN gebruikt onder Ubuntu. Heb geen idee hoe je een set moet maken of zelfs wat er beschikbaar is. Ik zoek er een die niets kost, geen oplossingen?

Ik weet vooral niet hoe ik er een moet opzetten onder 17.10, er is veel veranderd.


4
2017-11-12 22:23


oorsprong


Installeren TOR en configureer uw systeem om al het verkeer via de Tor-poort door te geven - Arpit Agarwal
Hoe doe ik dat?
Running tor zorgt voor een goede anonimiteit. Het biedt echter geen goede beveiliging, omdat elke operator van het exitknooppunt al uw verkeer kan lezen. Gebruik voor anonimiteit, nooit voor Veiligheid. - vidarlo


antwoorden:


Controleren OpenVPN, het is een open source virtueel privénetwerk. Stap voor stap handleiding geleverd door de officiële Ubuntu-documentatie over deze link: OpenVPN

Als dit te ingewikkeld is, is er een eenvoudigere manier om een ​​eenvoudige VPN in te stellen.

 1. Open Terminal en typsudo apt-get install openvpn network-manager-openvpn network-manager-openvpn-gnome voer dan in: sudo /etc/init.d/networking restart.
 2. Ga naar: https://www.vpnbook.com/ en download het gewenste pakket onder 'OpenVPN'. Zorg ervoor dat u de gebruikersnaam en het wachtwoord opslaat zoals u deze later nodig heeft.2]
 3. Extract. Je hebt vier of misschien meer verschillende bestanden. Blijf bij één en slechts één en gooi de anderen weg.
 4. Maak 3 nieuwe bestanden: certificate.crt, ca.crt, en key.key. Open de .opvn je hebt de tekst gedownload en gekopieerd <ca> en </ ca> in jouw ca.crt. Doe hetzelfde met je andere bestanden: kopieer alles hieronder <cert> en voorbij </ cert> in certificate.crt; en alles daartussenin <sleutel> en </ key> in key.key.
 5. Ga nu naar Netwerk  in instellingen en voeg een nieuw VPN-netwerk toe
 6. In het configuratievenster: noem het wat je maar wilt. poort: kopieer het adres in de derde regel van de .ovpn bestand net na afgelegen en vóór het afzonderlijke nummer dat het poortnummer is. Afhankelijk van het bestand dat u kiest, heeft u verschillende gateways / poortnummers.
 7. Kiezen Wachtwoord met certificaten (LTS) in Verificatie / type en kopieer en plak de gebruikersnaam en het wachtwoord die u op de site hebt gekregen (stap 2). Gebruikerscertificaat is jouw certificate.crt, CA-certificaat is jouw ca.crt, en Prive sleutel is jouw key.key het dossier.  
 8. Klik Geavanceerd ..., selecteer de opties die u in deze afbeelding ziet. Gebruik een aangepaste gatewaypoort is het nummer dat je in je hebt .ovpn bestand (stap 6). Ga nu naar de Veiligheid tab en stel in Cijfer naar AES-128-CBC
 9. Gedaan. Als uw verbinding niet meteen tot stand komt en blijft verbroken, wijzigt u de VPN-wachtwoordinstelling in Bewaar het wachtwoord voor alle gebruikers.

Bron: transcript van Hoe een OpenVPN-verbinding GRATIS tot stand te brengen in Ubuntu-15.10


9
2017-11-12 22:33Ok, ik heb OpenVPN geïnstalleerd en ik heb de optie voor OpenVPN onder de VPN-instellingen in instellingen. Wat voer ik in deze velden in om het te laten werken? Ik heb de .keys en .crts en wat er niet is gegenereerd door de aanwijzingen te volgen.
Wat stop ik waar?
Die gids is niet afhankelijk van het Ubuntu Network Configuration GUI-gebaseerde programma. Elke configuratie wordt gedaan via de opdrachtregel. Ik zal een stap voor stap toevoegen aan wat voor mij werkte. - pvaesrtdoe
@pvaesrtdoe +1 voor dit gedetailleerde antwoord. Ik wou dat ik je wat punten kon geven! - Homunculus Reticulli


Controleer protonvpn.com, het is gratis maar het verkeer is afgetopt.

https://protonvpn.com/support/linux-vpn-setup/

Of gebruik de Tor-Browser en gebruik een fast exit-knooppunt. Niet NSA-veilig, maar je kunt YouTube in 1080p bekijken en je ISP weet niet wat je browst / bekijkt. Zoek naar een snel af te sluiten knooppunt @ http://torstatus.blutmagie.de/ en schrijf het in het TORRC-bestand.

Soortgelijk:

ExitNodes 100.100.194.53,112.112.89.53
StrictNodes 1

https://www.torproject.org/docs/tor-manual.html.en

Als dat te ingewikkeld of te traag is voor uw behoeften, controleer dan https://www.privacytools.io/#vpn voor goedkope VPN's.


0
2017-11-12 22:57

Ik heb liever Tor voor u omdat het u helpt om anoniem te bladeren.

Hieronder staan ​​de te gebruiken stappen Tor zonder al te veel configuraties

Installeer Tor

sudo apt-get install tor

Er is geen configuratie voor nodig tor, zullen we de standaard gebruiken.

Installeer proxychains

sudo apt-get install proxychains

Met dit hulpmiddel kan de opgegeven toepassing al het verkeer van de toepassing via de proxyserver doorgeven.

volgende, we zullen tor proxy url toevoegen aan proxychains.conf

echo "socks5  127.0.0.1 9050" >> /etc/proxychains.conf

In Ubuntu, de locatie van proxychains.conf kan anders zijn.

U bent klaar met het configureren van de tools. Gebruik het op deze manier,

1e terminal

$ tor

Laat het lopen, sluit het niet

2e terminal

$ proxychains firefox

of

$ proxychains bash
$ firefox

Merk op dat maar weinig programma's leuk vinden google-chrome en chromium werkt misschien niet proxychains vanwege hun beveiligingssandbox.

Voor chromium,

$ chromium --proxy-server="socks5://127.0.0.1:9050"

0
2017-11-13 20:48