Vraag Hoe kan ik in contact komen met een Ubuntu-ontwikkelaar die mij advies kan geven voor mijn softwareproject?


Ik werk aan een open source space shooter genaamd orxonox. (Www.orxonox.net) Sinds de Ubuntu 12.04-release hebben we een probleem geconstateerd dat we niet konden oplossen en dat verband houdt met de upstream-bibliotheek tinyXML of Cegui ( http://forum.orxonox.net/viewtopic.php?f=6&t=660 ).

Die bug blokkeert onze aankomende release. Ik zou dankbaar zijn als ik iemand kan vinden die een mentor kan zijn voor zowel het richten van de bug als het vrijgaveproces.


5
2017-10-03 19:47


oorsprong


Moet dat niet worden ingediend als een bug op de package maintainers lauchpad.net tracker? Of bedoel je echt contact met de ontwikkelaars van de libs? - Bruno Pereira
Jongens, ik denk dat hij hulp wil bij het verkrijgen van de oplossing in Ubuntu, en verzonden naar 12.04 als een SRU. - dobey
Ik zou graag in contact willen komen met iemand die me zou kunnen helpen de bug op te lossen. Waar kan ik ontwikkelaars vinden? Of kent iemand iemand persoonlijk die mij zou kunnen helpen? - user94338


antwoorden:


ik snap het cegui is een Ubuntu Universe-pakket.

Eerst denk ik dat je de bug moet melden hier. Over het algemeen verwijzen we mensen naar Hoe meld ik een bug? voor hulp bij het indienen van bugs.

Ten tweede moet u stroomopwaarts controleren (Debian en cegui.org.uk) om te zien of er al een foutenrapport is voor de bug die u ziet.

Als er nog geen oplossing is, zou dit het meest effectief zijn als u een patch voor het pakket zou kunnen ontwikkelen om het probleem op te lossen, of op zijn minst een zo volledig mogelijke diagnose kunt stellen. Als u een patch kunt bedenken, kunt u deze bij elk van de bugrapporten voegen. Stroomopwaarts gaan om de patch te accepteren of ontwikkelen, kan het Ubuntu MOTU-team ervan overtuigen dat de patch goed is.

Zien deze pagina voor de procedure om de patch gesponsord in Ubuntu Universe te krijgen voor de huidige ontwikkelingsrelease. Het is nog steeds niet te laat om voor 12.10 wat patches in Ubuntu Universe te krijgen, maar binnenkort zal dit zijn omdat de release ervan op handen is. Het verkrijgen van een patch of nieuwe release in de ontwikkelversie is meestal de eerste stap om oudere versies te downloaden (vanwege kwaliteitsgaranties).

Het MOTU-team hangt rond op irc: //irc.freenode.net/#ubuntu-motu.


1
2017-10-07 20:23