Vraag Keefox en Keepass zijn geïnstalleerd. Maar telkens als ik Firefox open, wordt mij gevraagd om het opnieuw te configureren


Ik heb Keepass2 geïnstalleerd vanuit het Ubuntu Software Center en Keefox in Firefox. De setup werkt prima. Beide kunnen met elkaar communiceren.

Telkens wanneer ik Firefox start, wordt ik begroet met hetzelfde venster waarin ik wordt gevraagd het opnieuw te configureren, ook al is dit niet nodig.

Hoe kan ik het repareren? Er is geen duidelijke instelling in de extensie of over: config om dit gedrag te veranderen.

enter image description here


5
2017-07-01 11:10


oorsprong
antwoorden:


U hoeft applicatie plus add-on niet te gebruiken.

Alles wat ik gebruik is KeePassX, geen andere applicatie of firefox add-on vereist. U kunt een globale sneltoets gebruiken met keepassx. Eenmaal instellingsstap 1) voer de globale sneltoets in 2) voer wachtwoord in = Alles gereed.

YouTube-link in instructies: http://www.youtube.com/watch?v=_BM8XxS1jUE


1
2017-07-01 11:28Hé, je hebt gelijk! Deze Auto-Type-functie is alles wat u nodig hebt. Aangezien ik de hoofdtoepassing in beide gevallen moet openen omdat de browser-extensies de database niet zelf kunnen decoderen, is dit net zo handig.
Maar wat bedoel je met "globale sneltoets"? Gebruik je deze applicatie anders dan uitgelegd in de video? In de video is het nog steeds nodig om elke keer KeepassX in te voeren om een ​​wachtwoord te 'kopiëren'.
Oh nee, dit is niet goed. Vaak voert deze toepassing de wachtwoorden niet in de juiste velden in, bijvoorbeeld in een zoekveld, enz. Dit is een ... Ik hou van beveiligingssoftware met fouten: D
Kan Keepassx wachtwoorden automatisch onthouden? - utapyngo


Het is waarschijnlijk de moeite waard om deze pagina te bekijken als u dat nog niet heeft gedaan: https://github.com/luckyrat/KeeFox/wiki/en-|-Installation-|-Linux

Het setup-tabblad verschijnt omdat KeeFox niet denkt dat u alles correct hebt ingesteld.

De bovenstaande pagina en / of het handmatig invoeren van de paden in het Options / KeePass-paneel zou het lukken, maar anders zou u de KeeFox-hulpbronnen kunnen proberen: http://keefox.org/help

De padinformatie moet worden uitgelegd op de instellingenpagina, maar het is mogelijk dat dit anders is in niet-Engelse talen.


4
2017-07-01 21:46

Ik had hetzelfde probleem. Alles werkte goed, behalve dat die vervelende installatiepagina elke keer opnieuw verscheen. De oplossing was om naar keefox-instellingen te gaan en om het pad naar de keepass2-map in te voeren dat eerder leeg was.


1
2017-09-06 18:01

Globale sneltoets = een combinatie van een klaviertoets, b.v. ALT + SUPER + P. Het programma dat u in de velden moet invoeren, vergeet dan niet op het pictogram opslaan te klikken, anders raakt u uw instellingen kwijt, ik zou moeten weten dat ik hetzelfde heb gedaan. Ik gebruik dit op Xubuntu en het werkt perfect.


0
2017-07-02 01:43

Ik had dit probleem ook een tijdje terug.

Wat ik deed, was naar Opties van KeeFox> Verbindingsbeveiliging gaan en het beveiligingsniveau verlagen (ik herinner me niet welke exacte waarden ik had)

Houd in gedachten dat dit geen echte oplossing is, meer een pleister.


0
2017-09-06 18:17

Toen ik de kwestie had loste ik het door de plgx opnieuw te kopiëren. Alles werkte prima, maar ik veronderstel dat KeeFox geüpdatet was en ook een nieuwere versie van KeePassRPC verwachtte. Ik was terughoudend om het opnieuw in te stellen omdat ik dat eerder had gedaan, maar toen ik de rpc-plug-in die door KeeFox werd geleverd opnieuw had gekopieerd, werkte alles zoals verwacht.


0
2018-01-05 10:20

Op de KeePass-instellingenpagina die andere antwoorden vermelden, moest ik het selectievakje aanvinken voor 'Onthoud bovenstaande instellingen (bijvoorbeeld bij gebruik van KeePass Portable)', hoewel ik geen draagbare locatie gebruikte. ik ben met behulp van een draagbare download, dus mogelijk is dat waar de optie voor is bedoeld. Nu werkt het!


0
2017-10-12 03:30