Vraag Is er een eenvoudige manier om de pictogrammen in het Unity-opstartprogramma te herschikken of te verplaatsen?


Het lijkt erop dat de enige keer dat je kunt kiezen waar een pictogram op de eenheidswerper komt, is wanneer je het toevoegt. Is er een manier om de volgorde van een pictogram te wijzigen nadat het is toegevoegd?


182
2018-05-03 20:21


oorsprong


Mogelijke oplossing: ik heb de pictogrammen kleiner gemaakt zodat ze allemaal op mijn scherm passen. - Rinzwind


antwoorden:


Klik op het startpictogram van de applicatie en houd het ingedrukt. Sleep het omhoog of omlaag.

enter image description here


292
2018-05-03 21:22@Jorge Castro werkt prima, maar na een herstart is het terug zoals het was ..... Alles wordt weergegeven in de volgorde waarin ze zijn geïnstalleerd met de meest recent geïnstalleerde onderaan. Ik kan dingen permanent naar de bodem verplaatsen door ze te de-installeren en vervolgens opnieuw te installeren, maar dit is vervelend. Mis ik iets? Moet ik dit als root doen? Zo ja, hoe? (Ik gebruik 12.04LTS) - Scooby-2
Nee, je hoeft dit niet als root te doen, er is waarschijnlijk een andere oorzaak, stel het als een nieuwe vraag, bedankt! - Jorge Castro
Om 12.10 moest ik eerst de applicatie starten om het pictogram te kunnen verplaatsen ... - M.G.Palmer
Welke tool heb je gebruikt om de animatie te maken? - Tulains Córdova
Ik wil ook weten hoe dat gave gif werd opgenomen. @Novatillasku! Verlicht ons! : D - Alfro


Hoe iconen in Unity Launcher herschikken?

Sleep het pictogram gewoon uit de Launcher.

enter image description here

En laat het dan gewoon terug in de Launcher waar je maar wilt.

enter image description here


30
2018-05-06 09:35Geen vreugde! Kan pictogrammen nergens verslepen. - Susan
Dit werkt niet voor mij, hetzelfde als @Susan - Lubo Antonov
Om 12.10 moest ik eerst de applicatie starten om het pictogram te kunnen verplaatsen ... - M.G.Palmer
Zoals je eerder hebt gezegd, moet je, wanneer je op het pictogram klikt, eerst de muisknop ingedrukt houden voordat je het pictogram verplaatst. Na een seconde kun je het verplaatsen. - Blossoming_Flower
@Blossoming_Flower In 16.04 doe je dat niet, je sleept het ook gewoon naar je werk. - Dinei


In Ubuntu 11.10 werkte naar rechts slepen niet voor mij. Wanneer ik op een pictogram klik en de muisknop een seconde ingedrukt houd zonder de muis te verplaatsen, wordt het pictogram een ​​paar pixels lager. Daarna kan ik het naar boven of beneden slepen om zijn positie te wijzigen.


13
2017-11-23 05:27

U moet de pictogrammen uit het opstartprogramma slepen (richting rechts) en ze vervolgens plaatsen waar u ze wilt plaatsen.


5
2018-05-03 20:28

U hoeft niet Ctrl-ingedrukt te houden Unity 2D; Klik gewoon op het item en houd het een seconde ingedrukt zonder de muis te verplaatsen. Het pictogram wordt dan losgemaakt en nu kan het naar een nieuwe positie worden gesleept en daar worden achtergelaten door de muisknop los te laten. Merk op dat het pictogram automatisch een aantal andere pictogrammen zal indrukken wanneer het wordt losgemaakt in de gewenste positie.


5
2017-07-31 14:32

U kunt ook de pictogrammen in het opstartprogramma rechtstreeks naar boven of naar beneden slepen in plaats van naar buiten te slepen en weer naar binnen te slepen.


2
2018-05-05 17:44Misschien werkte het wel, maar niet voor mij op 14.04 LTS. - Olson.dev


Ja. Klik op een launcher en houd dit ingedrukt. Trek het naar rechts zodat het loskomt. Sleep het op en neer en zie het kleine merkteken tussen de andere draagraketten. Wanneer je het loslaat, zal het invoegen waar die marker is.

Launchers moeten binnen hun 'groep' blijven: de werkruimten, bestanden en mappen en applicaties zijn één groep (ze hebben letters als je super vasthoudt) en de andere iconen zijn ook 1 groep (die hebben een cijfer als je super vasthoudt).


0
2018-05-03 20:30

In mijn opstelling moet ik het pictogram recht omhoog of omlaag slepen. Dit is een 2d-setup vanwege limieten van de cedartrail-stuurprogramma's in ubuntu. 12.04.1


0
2018-05-07 08:03

Klik en houd vervolgens een opstartpictogram een ​​paar seconden vast sleep het gewoon omhoog of omlaag. Trek het niet uit de lijn. Het werkt in mijn Ubuntu 14.04


0
2018-06-15 17:40

Als u veel pictogrammen in uw opstartprogramma hebt, is het misschien een goed idee om deze niet alleen opnieuw in te delen, maar ook de toepassing Unity Launcher Folders te gebruiken. Het is software van derden, maar zeer eenvoudig te gebruiken en te installeren. Op die manier kunt u niet alleen uw pictogrammen in het opstartprogramma herschikken, maar ook mappen maken waarin u verschillende soorten softwarecategorieën behoudt, zoals browsers, kantoorgerelateerde programma's, games, verf en tekenen en video. Deze applicatie heeft me veel geholpen. Voor de rest ben ik het eens met alle gebruikers voor mij: sleep het gewoon omhoog of omlaag!


0
2018-05-05 10:05