Vraag ubuntu 12.04 Installatie mislukt


Ik probeer Ubuntu 12.04 te installeren met behulp van live USB, maar krijg een foutmelding dat mijn lens van het CD- of DVD-station schoon moet zijn of dat ik CD op hogere snelheid heb gebrand. Waarom ik voor dit probleem sta, omdat ik een Live USB gebruik, hoe kom ik er doorheen. Ik wil het op mijn harde schijf installeren.


0
2018-04-26 23:54


oorsprong
antwoorden:


Dergelijke fouten geven meestal aan dat sommige bestanden op de Live-cd / USB beschadigd zijn. Omdat u een USB gebruikt, zijn de bestanden mogelijk beschadigd tijdens het downloaden. Als u de .iso-afbeelding niet hebt, downloadt u deze en controleert u de integriteit ervan.

Je zult je geheugen moeten controleren met een memtest. Controleer ook de .iso-afbeelding met de instructies hier: https://help.ubuntu.com/community/HowToMD5SUM

U kunt de afbeelding downloaden met behulp van de live USB. Start op vanaf de USB-stick en selecteer "Probeer Ubuntu". Open Firefox en ga naar .iso downloaden, maar zorg ervoor dat u het downloadt naar een andere USB-stick of harde schijf en niet naar de mapdirectory's van de live-cd's, om ervoor te zorgen dat er geen RAM-geheugen en vastlopers zijn.

Als alternatief kunt u de bittorrent-downloads gebruiken met deze gids om ervoor te zorgen dat u geen gegevensfouten krijgt.


1
2018-04-26 23:57