Vraag Hoe weet ik of mijn systeem is bevroren? [Gesloten]


Ik weet dat Linux zelden bevriest, maar hoe kan ik weten of dit het geval is?

Het was niet bevroren, alleen niet responsief, en begon na een tijdje weer te reageren, het was chroom met te veel geheugen. De vraag blijft echter. Ik heb 8GB RAM, waarvan er twee zijn toegewezen aan Qemu, en Kali Linux zijn geïnstalleerd. De bevriezing gebeurde toen het systeem naar de schijf werd geschreven. Ik had ook chrome geopend met een BUNCH van tabbladen. Zelfs de klok tikt niet. Omdat ik een HDD heb, gebruikte ik cfq als de I / O-manager voor de schijf. En ik gebruik de eigen driver van amd.

In die gevallen (eigenlijk ingevroren systeem), moet ik wachten tot mijn systeem is hervat of een van de methoden gebruiken die hier worden beschreven link, dat een van de antwoorden hier gegeven?


0
2018-03-06 15:10


oorsprong
antwoorden:


bevriezen betekent dat je niets op de desktop kunt doen, zelfs als je met de muis beweegt. deze link kan u in zulke gevallen helpen.


1
2018-03-06 19:48Bedankt voor de link, het beantwoordt gedeeltelijk de vraag, maar niet helemaal, omdat mijn systeem niet meer volledig reageerde (in het slechtste geval in het gegeven antwoord), maar wachten genoeg was om het weer te laten normaliseren. Mijn twijfel is of we kunnen weten of het zichzelf zal oplossen, of dat we een van de geleverde methoden in dat antwoord moeten doen. - Ivan Lerner
Als je systeem na verloop van tijd het probleem normaliseert, denk ik dat het niet nodig is om een ​​actie te ondernemen. Als je haast hebt, kun je een van die dingen proberen. - Thilanka Deshan-minion91