Vraag Kan niet inloggen [dupliceren]


Deze vraag heeft hier al een antwoord:

Sinds ik Ubuntu heb bijgewerkt, kan ik niet naar het inlogscherm gaan. Het laadt gewoon door, maar gaat nooit naar het inlogscherm. Ik heb ingelogd met Ctrl+alt+F1. Ik heb de gebruikersnaam en het wachtwoord ingevoerd toen dit bericht verscheen - "dit ubuntu 12.04-systeem is aan het einde van zijn levensduur en ontvangt geen beveiligingsupdates. Om de integriteit van dit systeem te beschermen, is het van cruciaal belang dat u uitgebreide updates voor beveiligingsonderhoud inschakelt." gevolgd door een link naar ubuntu.com. Ik wil gewoon inloggen.


0
2018-05-25 00:17


oorsprong


In welke versie heb je een upgrade uitgevoerd? - ubashu


antwoorden:


Ik kan geen commentaar geven, dus ik maak het antwoord in ieder geval expliciet en geef de oorspronkelijke vraag als bron aan:

Deze antwoord stelt voor dat je de bestanden verwijdert /etc/update-motd.d/99-esm en /run/motd.dynamic die een verversing veroorzaken motd.dynamic en je van zo'n bericht afhelpen.


1
2018-05-25 00:28Geef de man een vinkje. Ik lees: "Ik wil gewoon ... GRUB verwijderen." en bijna gepost een antwoord over de deugden van eenvoudige, bug gratis, stabiele lilo. Ik ben blij dat ik even stilstond. lol - Lew Rockwell Fan