Vraag Thunderbird: Beantwoorden / Allen antwoorden: een paar opmaakvragen


Ik heb een paar kleine vragen over het aanpassen van het antwoord / antwoord allemaal op Thunderbird 17.02 (mijn verontschuldigingen als deze in een andere post zijn geadresseerd maar ik het niet kon vinden). De mensen op het mozillazine-forum hebben dit niet kunnen oplossen, maar er zijn hier bekwame tbc-gebruikers die dit misschien wel doen.

Deze vraag op Ask Ubuntu komt dicht bij een aantal van mijn vragen:

Als iemand suggesties heeft over een van deze punten (of als er add-ons zijn om deze te behandelen), zou ik het zeer op prijs stellen om te horen!

(A) Gebruik altijd dezelfde identiteit wanneer u reageert

Ik heb mail van een aantal accounts naar degene die ik controleer. Als zodanig heb ik meerdere identiteiten gemaakt. De mailserver die ik gebruik, staat me alleen toe mijn e-mail te gebruiken op zijn domein, dus het is belangrijk dat dit wordt gebruikt als From: in alle e-mails. De standaardinstelling lijkt te zijn dat Thunderbird ontdekt welke identiteit wordt gebruikt in de oorspronkelijke e-mail en deze als identiteit gebruikt. Ik weet dat ik de juiste kan selecteren door op de bovenste plaats naast de knop te drukken From: maar ik zou graag altijd laat het de standaardidentiteit gebruiken, zodat ik hier niet mee te maken heb. Is er een manier om dit te doen?

Notitie: Ik heb erover nagedacht om alleen die identiteit te hebben, maar toen ik Reply All het wordt naar mijn andere e-mailaccounts gestuurd, wat ik niet wil dat het doet.

(B) Stel een add-on voor om responsheader op een bepaalde manier te formatteren

Ik zou willen dat de antwoordheader grotendeels de standaard Forward-header emuleert. Mijn doel is zoiets als:

From: FromName1
Sent: Date-With-Timestamp
To: ToName1 ,..., ToNameN
Cc: CcName1 ,..., CcNameN
Subject: Subject

Ik gebruik SmartTemplate 4, dat hier heel dicht bij komt, maar het is niet in staat om de namen en e-mails te verweven (in plaats daarvan zijn er meerdere To / From-personen, alle namen en vervolgens alle e-mails, de auteur bevestigt dat dit niet het geval is) mogelijk om de namen en e-mails te vervlechten). Is er nog een add-on die dit zal doen?

Merk op dat in de Ask Ubuntu-vraag waaraan ik bovenaan gekoppeld was er een leuke suggestie was om e-mailadressen vermeld te krijgen als html-koppelingen, wat geweldig zou zijn, maar de SmartTemplate-code daar werkt niet goed met meerdere adressen (alle e-mails worden gecombineerd in één link: bah!)


8
2018-02-06 07:42


oorsprong
antwoorden:


(A) Gebruik altijd dezelfde identiteit wanneer u reageert Ik denk dat de enige manier om dit te doen is met add-ons. Er is een manier om stel een standaard uitgaande account in, maar deze standaardwaarde wordt overschreven afhankelijk van de geselecteerde geselecteerde map.

Een alternatief is om de Virtuele identiteit add-on. Dit is waarschijnlijk overdreven, en ik weet niet zeker of er een slanker alternatief is. Ik weet niet hoe ik het precies zou instellen, maar je zou in staat zijn om een ​​"to:" adres van een wildcard in te stellen en een bijbehorend standaard "van:" adres op te geven. Maar ik ben niet zeker.

(B) Stel een add-on voor om responsheader op een bepaalde manier te formatteren De "Wijzig citaat en antwoordformat" add-on mag doen wat je wilt. Zo niet, dan zijn er ook extra functies zoals vermeld op de gelinkte pagina.

Nogmaals, ik ben er niet 100% zeker van of dit zal helpen, maar ik dacht dat het beter was om je een aantal mogelijke leads te geven.


2
2018-04-06 05:06Bedankt Sparhawk. Ik heb in feite dit opgegeven, maar ik waardeer de suggestie. (A) Ik heb Virtual Identity geprobeerd (echt een leuk programma trouwens!) Maar ik kon het niet laten reageren met dezelfde identiteit: misschien heeft iemand anders meer succes gehad en kan het stokje instructies sturen? (B) Citaat wijzigen lijkt te schilferen met TB 17.0. * En bij nee lijkt tarief niet te werken met het veelvoudige cc: probleem dat ik had. - user128924
Ik had gewoon een ander idee voor A. Zou je de andere uitgaande adressen helemaal niet kunnen specificeren in Thunderbird? Vandaar dat voor elk account "e-mailadres" op hetzelfde wordt ingesteld en alleen de IMAP / POP-gebruikersnaaminstelling wordt gewijzigd? Dit zou betekenen dat je het kunt nooit stuur e-mail van de andere adressen. Ik weet niet zeker welke andere alternatieven er zijn voor B, maar ik vermoed dat we ze hebben uitgeput ... - Sparhawk


Voor een):

  • Ik adviseer u om de mailbox om te leiden naar de andere identiteit (degene die u wilt gebruiken voor het antwoord). Het kan handig zijn om een ​​regel te maken om de mail met "Van of Cc" naar uw andere identiteit in een andere map te plaatsen. Eén mailbox, één identiteit.
  • als dit gewoon een SMTP-probleem is, kunt u de SMTP-server ook gebruiken ten opzichte van de andere identiteit.

0
2017-09-05 11:26