Vraag iTunes vervanging


Dit is een behoorlijk gespecialiseerd probleem, maar ik kan niet denken aan wie ik het anders zou vragen. Ik stel een laptop samen voor mijn kleine zusje, een kind van 18 jaar oud Asperger. Ze gebruikt momenteel Windows XP en ik probeer haar op Ubuntu te krijgen. Ze heeft mijn Ubuntu-systeem zonder problemen gebruikt, dus daar is geen probleem.

Het probleem is iTunes. Ze heeft een iPod en gebruikt iTunes om haar muziek te beheren. In het ideale geval ben ik op zoek naar iets dat een vrij directe vertaling is. Wat ik absoluut moet hebben, is iets dat even gemakkelijk te gebruiken is, waarin ik al haar iTunes-muziek kan overbrengen, en in staat is om met haar iPod Nano te werken op dezelfde manier als iTunes zal doen.

In het ideale geval zou iets met een winkel goed zijn. Ik heb Amazon gebruikt, maar hun downloader speelt niet leuk met Linux. Ik heb Google Music niet gebruikt, maar heb goede dingen gehoord. Ik gebruikte MediaMonkey al een tijdje geleden, maar kon het nooit betrouwbaar laten werken met een draagbare speler.

Wat ik niet weet, is wat goed zal spelen met zowel Ubuntu als de Nano. De meest redelijke suggestie die ik tot nu toe heb gekregen is "gebruik google / amazon voor winkelen en opslag, winamp gebruiken voor spelen en synchroniseren." Dat lijkt te werken, maar ik weet niet of iemand betere ideeën heeft.

Ik ben bereid om een ​​aanzienlijke hoeveelheid setup te doen, zolang ik redelijk zeker weet dat ik het nooit meer zal moeten aanraken.


8
2018-06-05 17:18


oorsprong
antwoorden:


Gebruik Rhythmbox

Ubuntu's standaard muziekspeler Rhythmbox kan muziek synchroniseren met iPhone en andere iDevices:

enter image description here

of er is een ander programma:

gtkpod

enter image description here

Dit kan worden geïnstalleerd vanuit Ubuntu Software Center.


5
2018-06-05 17:28