Vraag Ubuntu logt niet in


Ik heb (via terminal) deze pakketten geïnstalleerd (omdat mijn Gvim had een waarschuwing over libgail):

libgail-3-0
libevince3-3
libwebkitgtk-3.0-0
nautilus

(Ik wilde het eerste pakket opnieuw installeren, toen ik het verwijderde, moest Ubuntu de andere 3 verwijderen, daarna installeerde ik ze allemaal opnieuw)

Na het opnieuw opstarten, kan ik niet inloggen (na het invoeren van het wachtwoord wordt het scherm opnieuw ververst Ik voer het wachtwoord in en het hangt)

Kan ik het probleem (de problemen) oplossen met live-CD zonder al mijn gegevens te wissen en alles opnieuw te installeren?


0
2018-05-30 05:37


oorsprong


Wat gebeurt er als u Ctrl + Alt + F1 gebruikt om in te loggen? Zal het je laten? - Mitch♦
Ja, het laat me inloggen. - a-z


antwoorden:


Om alles opnieuw in te stellen zoals het was voordat je de applicaties verwijderde, zodra je opstart naar de herstelmodus door op te drukken Ctrl+alt+F1 voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en installeer vervolgens het Ubuntu-desktop-metapakket opnieuw. Code:

sudo apt-get install --reinstall ubuntu-desktop

Start vervolgens opnieuw op met Code:

sudo reboot

4
2018-05-30 05:59Kan ik opnieuw installeren vanaf live CD? (Oudere versie) - a-z
Nee, oudere CD van ubuntu is hier niet goed voor, omdat 12.04 Ubuntu-desktop verschilt van Ubutnu 11.10. dus het ding is dat je 12.04 Live nodig hebt als je het van een LIVE CD wilt halen. - rɑːdʒɑ
De 12.04 op mijn computer is nieuwer (bijgewerkt) dan mijn live-cd (12.04). Als het goed is, hoe kan ik het dan opnieuw installeren met een CD? Lost deze bewerking mijn gegevens op of is het net als bij een normale update? - a-z