Vraag Hoe Uninstall / Ubuntu 12.04 verwijderen uit Live Media


Ik moet Ubuntu verwijderen en opnieuw installeren, maar wanneer ik het open, zijn de enige opties die naar boven komen Demo-modus en Meer informatie, niets over Verwijderen.


0
2017-07-05 13:32


oorsprong


Bedoel je dat wanneer je de Ubuntu LiveCD uitvoert, de enige opties Try Ubuntu zijn ??? Omdat ik denk dat er geen demomodus en meer informatie opties zijn. Er zijn slechts twee opties wanneer u Ubuntu via LiveCD uitvoert en dat is Try Ubuntu of Install Ubuntu. - Peachy


antwoorden:


U kunt Ubuntu verwijderen door een nieuwe installatie uit te voeren. Tijdens deze nieuwe installatie overschrijft u de oude installatie-indeling van de oude partities en vervangt u hun oude inhoud door de nieuwe installatie.

Overweeg natuurlijk om eerst een back-up te maken.


4
2017-07-05 13:37

Nou, ten eerste is er geen optie zoals UNINSTALL UBUNTU overal in Ubuntu-universum, zijn Verwijderen.

Dat kun je gemakkelijk doen Verwijderen uw huidige Ubuntu-installatie door LiveCd of LiveUSB te gebruiken om een ​​vers nieuw Ubuntu-besturingssysteem te installeren.

Volg gewoon dezelfde stappen die u hebt gevolgd tijdens het installeren van uw oude ubuntu, gewoon zoeken en de selecteren FORMAAT optie Naar de schijf Old Ubuntu Partition. En ga door naar de nieuwe installatie op dezelfde partitiondrive of andere drives zoals u dat wilt.

Dat is het.

NOTITIE : Maak een back-up van uw belangrijke gegevens van die partitie voordat u doorgaat. U kunt uw bestanden ook kopiëren met de Live Media of Installation. Ook als je dezelfde applicaties wilt, volg je Pakketten van de oude installatie deze of deze  voor nieuwe installatie.


0
2017-07-05 13:54