Vraag Torcheck is mislukt hoewel Vidalia groene ui laat zien


Ik heb Tor succesvol geïnstalleerd en Vidalia laat zien dat het zonder problemen draait; wanneer ik echter controleer of ik Tor in gebruik deze website Ik krijg een foutmelding dat ik dat ben niet tor gebruiken.

Ik heb twee dingen geprobeerd om dit op te lossen:

  1. ik installeerde ProxySwitchy in Google Chrome, en creëerde een profiel voor Tor (met adres 127.0.0.1, poort 8118), maar door de proxy in te schakelen worden de resultaten op de eerder gekoppelde torcheckwebsite niet gewijzigd.

  2. Ik heb mijn netwerk proxy-instellingen gewijzigd in Systeeminstellingen> Netwerk van Geen naar Met de hand, en geselecteerd als adres altijd 127.0.0.1 en als poort 8118 voor alles behalve voor de socket, waarvoor ik in plaats daarvan 9050 heb ingevoerd. Hierdoor stopt internet volledig.

Hoe kan ik dit probleem oplossen?


0
2018-01-05 03:18


oorsprong
antwoorden:


Wat u moet configureren is polipo / privoxy voor tor aangezien u http proxy gebruikt. Tor gebruikt geen 8118 als zijn poort gebruikt 9050 en het is een sokken proxy. Je kunt gebruiken deze configuratie voor polipo gebruiken tor. Gewoon doen:

sudo wget https://gitweb.torproject.org/torbrowser.git/blob_plain/HEAD:/build-scripts/config/polipo.conf -O /etc/polipo/config

sudo service tor stop && sudo service polipo stop 

sudo service tor start && sudo service polipo start

tor moet beginnen voor polipo, anders zal polipo de 9050 poort bezetten en zal tor beginnen met fouten

Ik geef hier veel aandacht aan polipo omdat tor zelf aanbeveelt polipo en is standaard ingeschakeld tor installatie. Je kunt gebruiken privoxy in plaats van polipo ook. Meeste van de tor gebruikers raden aan om de standaard proxy voor sokken te gebruiken als de toepassing dit aanpakt.

Ga naar de netwerkinstellingen en selecteer de proxy-methode voor Met de hand. Stel alle adressen in op 127.0.0.1 en alle poorten op 8118, behalve de socketpoort die 9050 moet zijn. Met deze opstelling zijn de volgende componenten niet nodig en niet aangemoedigd:

  • Browser proxy plug-ins
  • Vidalia

Wanneer u uw directe verbinding opnieuw wilt gebruiken, raadpleegt u de netwerkinstellingen en wijzigt u de proxy-methode in Geen.


4
2018-01-05 04:18Ok, ik heb de stappen die u hebt voorgesteld voltooid, maar hoe moet ik polipo gebruiken? Ik ben nog steeds "niet aan het gebruiken", volgens de controlepagina. Bij voorbaat bedankt. - Severo Raz
Heb je een fout ontvangen tijdens polipo/tor herstarten ? U hoeft 9050 niet te gebruiken voor browsergebruik 8118 en ervoor te zorgen dat alle verbindingen dezelfde proxy gebruiken in de proxy-instelling van de browser. In toepassingen zoals thunderbird, xchat kunt u sokken direct gebruiken. - sagarchalise
Nee, beide herstartprocessen zijn met succes voltooid. Mijn / etc / tor / torrc-bestand heeft alleen de volgende 3 regels ongecompenseerd: SocksPort 9050; SocksListenAddress 127.0.0.1; ControlPort 8118, is dat goed? Ik stel een handmatige proxy in de netwerkinstellingen in, maar nog steeds geen succes. - Severo Raz
Mijn torrc heeft geen controle poort die je misschien niet nodig hebt. - sagarchalise
Ach ja, ik heb de besturingspoort toegevoegd omdat een andere configuratie die ik had gebruikt (ik denk dat die ene vidalia die werd geleverd) de besturingspoort had. Ik heb het nu verwijderd en begonnen met polipo (zonder vidalia) en alles werkt! Heel erg bedankt voor je hulp. - Severo Raz


proxyswitchy werkt goed, maar in plaats van het vakje aan te vinken Gebruik dezelfde proxyserver voor alle protocollen, voer handmatig hetzelfde adres in (127.0.0.1 haven 8118) in http/https en ftp maar voor de sokken die men gebruikt 127.0.0.1 haven 9050. Dit werkte voor mij. Vergeet alsjeblieft niet om het te controleren https://check.torproject.org/. :-)


2
2018-05-03 15:31