Vraag Lubuntu - Verplaats het paneel over beeldschermen


Nou, ik ben overgestapt naar Lubuntu omdat Unity te traag was. Hoe zou ik het paneel over beeldschermen verplaatsen? Ik heb geprobeerd de instellingen voor het paneel te bekijken, maar ik kan het niet over monitors verplaatsen. Hoe kan ik dit bereiken?

Even terzijde, wat zijn enkele manieren om Lubuntu te vernederen en een donker thema te krijgen?


1
2018-04-28 00:20


oorsprong


Heb je met de rechtermuisknop op het paneel geklikt? Ik ben er vrij zeker van dat er een optie is om het te verplaatsen. - TheWanderer
Oh, er is een monitorsectie. - nubb


antwoorden:


Als u met de rechtermuisknop klikt in het paneel en "Paneelinstellingen" selecteert, is er op het tabblad "Geometrie" een selectievak "Beeldscherm". Hiermee kunt u kiezen op welke monitor het paneel wordt weergegeven en heeft u ook de optie "Alles", die het scherm op meerdere schermen zal uitrekken. Er lijkt geen manier te zijn (in deze gebruikersinterface) om het op elk scherm te dupliceren, maar dit omvat de meeste gebruikscasussen.


0
2017-10-20 15:16

Het uitbreiden van het lxpanel over twee monitoren kan eenvoudig worden gedaan, Zie http://lxlinux.com/#14. Het heeft stap voor stap uitleg over hoe je je twee monitoren en het lxpanel aan de onderkant of de bovenkant van de schermen instelt. Installeer Arandr van Synaptics om dubbele monitoren met LXDE tot stand te brengen. Arandr kan de plaatsing, oriƫntatie en resolutie instellen voor elke monitor. Stel de geometrie van eventuele horizontale panelen in voordat u ze opslaat. Voor een onderpaneel over beide monitoren, lijnt u de bodems van de displays uit zoals in de afbeelding rechts; voor een bovenpaneel, lijnt u de bovenkanten uit. Een tweede horizontaal paneel kan alleen worden ingesteld op het scherm waarvan de niet-uitgelijnde rand de buitenste is, omdat een uitbreiding op het kleinere scherm wordt verborgen. Anders kunnen de horizontale plaatsing en geometrie in het algemeen op de gebruikelijke manier worden bereikt. Klik voor een lxpanel met de rechtermuisknop op een open plek op het paneel en kies Paneelinstellingen.
Met betrekking tot uw tweede vraag zijn er verschillende thema's met een donkere uitstraling. Probeer ze allemaal. Menu-> voorkeuren-> Configuratiemanager van Openbox.


-1
2018-04-28 20:02Voeg op zijn minst een samenvatting toe van wat er in de link te vinden is. De vraag is niet erg breed. Ook, en belangrijker; links hebben de neiging om te verdwijnen of te veranderen. - Jacob Vlijm
Op verzoek werd een samenvatting van wat in de link is opgenomen toegevoegd aan het antwoord. - Rex