Vraag Hoe kan ik GNOME stoppen met het toevoegen van balken, klokken, menu, etc. elke keer dat ik X start of me aanmeld?


Ik heb twee monitors en wil voor elke display een eigen Xscreen (d.w.z. de Twinview-functie moet uit staan).

Bleek dat Gnome klokken, bars, werkruimten, etc. heeft gedupliceerd elke keer dat ik me aanmeld of X herstart. Ik heb geïnstalleerd dconf-editor en vond dat onder org>gnome>gnome-panel>layout, de velden object-id-list en toplevel-id-list had veel ingangen in plaats van slechts één waarde voor elk attribuut. Op dit moment kan ik ze allemaal verwijderen en één voor elk attribuut achterlaten en het ziet er goed uit.

Het probleem is dat elke keer dat u zich aanmeldt of X herstart, het hetzelfde doet en automatisch items aan die velden blijft toevoegen. Ik kon niet vinden waar de dconf-editor profiel tekstbestanden worden opgeslagen.

Hoe kan ik dit permanent instellen?


1
2017-08-10 12:11


oorsprong
antwoorden:


Welke ubuntu-versie gebruikt u?

Als het 12.04 amd64 is, kun je naar deze launchpad bug en download de laatste twee bijgevoegde .deb-packages die fix bevat.

In ubuntu 13.04 is slechts de helft opgelost voor deze bug - panelen zullen op correcte schermen worden gemaakt, maar je zult objecten handmatig aan andere schermpanelen moeten toevoegen.


0
2017-07-30 08:14