Vraag Nieuwe Dash-functies en onlineaccounts ontbreken na de upgrade van 12.04 naar 12.10


Ik heb een upgrade uitgevoerd naar 12.10 vanaf 12.04 met update-manager. Helaas was er een fout, want toen ik terugkwam van de koffie, was het scherm zwart.

Ik opende een terminal (Ctrl+alt+F1) en killall dpkg, welke (op basis van logs en ps outuput) leek te wachten op gebruikersinvoer voor het bijwerken van het configuratiebestand (xdg-pakket, als ik het me goed herinner).

Daarna deed ik een do-release-upgrade, wat goed leek te werken, omdat ik na een herstart in een grafische sessie eindigde.

Het probleem is dat er 12.10 functies ontbreken, als Online Accounts en Dash nieuwe online resultaten. Dit maakte me verdacht van het missen van pakketten of iets dergelijks.

Kijk eens naar upgrade-logs en mijn nieuwe dpkg --get-selections output: https://gist.github.com/3919006

dpkg --reconfigure -a heeft het probleem ook niet opgelost apt-get -f install vertoonde een probleem.

do-release-upgrade stel dat mijn systeem geen nieuwspakketten nodig heeft (zelfs als ik verander /etc/lsb-release tot 12.04)

Als iemand me een geeft dpkg --get-selections van een installatie van vanille 12.10, kan ik de herconfiguratie van het systeem forceren.


1
2017-10-19 16:23


oorsprong


Ik was in staat om de functionaliteit van de Online Account te krijgen door sudo apt-get install gnome-control-center-signon, die niet is geïnstalleerd tijdens de upgrade. - motobói


antwoorden:


Is het pakket gnome-control-center-signon geïnstalleerd?

Klik hier om het te installeren of in een terminalvenster wordt uitgevoerd

sudo apt-get install gnome-control-center-signon

0
2017-11-11 14:42