Vraag Open de toepassing en mappen in de host via de gastmachine


Ik ben helemaal nieuw om virtuele box en Ubuntu te gebruiken en ik heb een vraag over toegangs-bestanden en applicaties die op de host-machine zijn geïnstalleerd. Mijn hostcomputer OS is Windows 7 en de gastmachine is Ubuntu. Ik heb XAMPP geïnstalleerd en heb het nodig om een ​​webapplicatie te ontwikkelen. mijn vraag is:

  • hoe kan ik mijn applicatiemap naar guest xampp / htdocs kopiëren?
  • hoe kan ik toegang krijgen tot netbeans die in mijn Windows-host is geïnstalleerd vanaf mijn Ubuntu-gast?
  • hoe deel je mappen? Ik heb een gedeelde map toegevoegd door de instelling van de virtuele machine te wijzigen, maar toen ik probeerde toegang te krijgen tot de gast kon ik de map die ik in de mediamap had gedeeld niet vinden.

kan iemand me alsjeblieft helpen ?? Bij voorbaat bedankt :)


1
2018-06-13 10:04


oorsprong
antwoorden:


Mappen die met instellingen worden gedeeld, worden op het bureaublad weergegeven als u de gastgereedschappen installeert. (ga in de machine naar het menu Apparaten en klik op Gastaddities installeren. Voer het bash-script voor installatie uit vanaf de dvd die wordt aangekoppeld.

Die gedeelde mappen zijn ook toegankelijk via "bladernetwerk" in de zijbalk van Nautilus (de bestandsbeheerder van Ubuntu).

Alle bestanden kunnen worden gekopieerd met behulp van de gedeelde mappen (plaats ze in de map van de gast en neem deze mee van de host of omgekeerd).

Over netbeans, ga gewoon naar Ubuntu Software Center en download het. U kunt de Windows-versie niet gebruiken.


0
2018-06-13 10:20Bedankt voor het snelle antwoord. - Ik heb Guest Tool niet geïnstalleerd. kun je me alsjeblieft vertellen hoe ik het moet installeren, zoals ik al zei Ik ben helemaal nieuw om de virtuele doos en Ubuntu te gebruiken. - Betekent dit dat ik voor netbonen geen gereedschap kan gebruiken dat op een hostcomputer is geïnstalleerd? Omdat ik toegang heb tot veel hulpmiddelen en ik niet genoeg ruimte heb om ze op mijn gastmachine te installeren. Nogmaals bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Rose - Rose
@Rose Hi rose, ik ben momenteel op mijn mobiele telefoon en kan niet uitleggen hoe ik de guest-add-ons moet installeren. Zal later op de avond opkomen. Over de tools kunt u geen van de vensters één gebruiken op Linux (ubuntu), behalve voor Java-tools (.jar-executables). Maar tools voor ubuntu (IDE's, gfx-verwerking, enz.) Zijn meestal lichtgewicht en kunnen worden gedownload van Ubuntu Software Center (het is in de zijbalk - insteller - van Unity-interface). - Bodo