Vraag Mogelijkheid om sources.list te repliceren als individuele sources.list.d .listbestanden?


Ik gebruik de apt-module van marionet en ik wil graag opruimen sources.list & hebben dezelfde structuur als individu sources.list.d  .list bestanden. Ik heb verschillende varianten op de indeling van de bestanden geprobeerd zonder succes.

Ik heb in eerste instantie net geprobeerd het te kopiëren sources.list invoeren in individuele bestanden, maar apt-get update klaagde over het niet kunnen ophalen van berichtkoppen vanwege het onvermogen om een ​​bepaald item te vinden.

Is het mogelijk om te doen wat ik probeer te doen, en zo ja, kan iemand me dan wijzen op de formatteer documentatie?


1
2017-09-10 20:34


oorsprong


Ik geloof dat apt sources.list vereist ... - Thomas Ward♦
Ik heb wat vooruitgang geboekt. Blijkbaar heeft apt geen sources.list nodig, want het eerste dat de module doet, is de inhoud ervan vervangen door 'content managed by marionet'. Hier is mijn sources.list.d / ubuntu_stable.list bestandsinhoud: code# ubuntu_stable deb my.mirror.org:80/ubuntu betrouwbaar hoofd beperkt multiversum universum code  Het probleem tot nu toe is dat apt-get update niet de beveiligingsaspecten of updates van de spiegel bevat. Ik heb geprobeerd om updates en beveiliging aan het einde van de regel toe te voegen, maar dat werkte niet. - Travis


antwoorden: