Vraag Herstel alleen Java-broncode in fotorec


Ik wil alleen Java-broncode en XML-bestanden in fotorec herstellen, maar ze worden niet vermeld in de lijst in File Opt. Er is een Java-klasse, maar ik ben niet op zoek naar bestanden met de extensie .class en er is niets vergelijkbaar met XML. Als ik alles in de lijst selecteer, krijg ik java- en XML-bestanden maar met alle andere bestanden, die ik niet nodig heb. Hoe kan ik in fotorec specificeren dat het alleen naar .java- en .xml-bestanden moet kijken?


1
2017-11-01 08:30


oorsprong
antwoorden:


Beide, .java, en .html bestanden zijn platte tekstbestanden die als zodanig worden hersteld. Omdat PhotorRec alleen bestanden herstelt inhoud maar geen bestand namen (of extensies) kunnen we het herstel niet verder beperken.

Het zou mogelijk zijn om een aangepast bestandstype naar de herstelbare bestanden van PhotoRec die dan bij het herstel een geschikte extensie krijgen, maar dit vereist bestanden met een speciale handtekening (wat meestal niet het geval is voor platte tekstbestanden). Alleen als uw bronbestanden een eigen unieke handtekening hebben, kunt u dit mogelijk doen.

Afhankelijk of uw kapotte schijf dit nog steeds toestaat, kunt u betere resultaten behalen bij het herstellen van bestanden of directory's van TestDisk omdat dan ook bestandsnamen zullen worden hersteld.


0
2017-11-01 08:54Dank je. In de File Opt-lijst koos ik txt en tx? en dat geeft mij .java- en .xml-bestanden met andere tekstbestanden, maar toch is het veel beter dan alle soorten bestanden te krijgen. Bedankt, je uitleg, het hielp. - draziw