Vraag Steam: Gedownloade game in Windows - wil spelen in Ubuntu


Ik heb onlangs Borderlands 2 op Steam gekocht en in Windows geïnstalleerd. Momenteel is mijn Windows geïnstalleerd naast Ubuntu (mijn primaire besturingssysteem). Ik wist niet dat Borderlands 2 op Ubuntu zou kunnen draaien en zou het daar graag willen spelen.

Is er een manier om de Windows-bestanden naar een Ubuntu-map te verplaatsen? Zelfs als alle bestanden niet werken, zijn er dan sommige stukjes die ik weg kan krijgen met bewegen - en dan iets als "verifieer spelbestanden" doen om te patchen, anders is er iets nodig?


1
2017-12-06 05:31


oorsprong
antwoorden:


U kunt niet alleen geïnstalleerde bestanden vanuit programmabestanden kopiëren en beginnen met spelen met wijn. Het zal niet werken, wijn zal niet in staat zijn om alle bestanden te laden en te spelen.
Ik probeer dit op NFS: de meeste wilden en counter strike 1.6. aangezien deze spellen van minder grootte en grafische afbeeldingen niet goed spelen, zullen nieuwe spellen van grotere omvang ook hetzelfde probleem hebben.

Als u het spel kunt installeren met behulp van setup met playonlinux je kunt het misschien spelen. wat ik bedoel is, je moet de game opnieuw installeren in ubuntu met playonlinux.

Stoom aan de andere kant is installeerbaar op Linux, omdat de klep het zo beschikbaar heeft gemaakt


0
2017-12-06 05:50Sinds je dit hebt gevraagd, is Borderlands 2 beschikbaar geworden voor Linux onder Steam. Als je dit nog niet hebt gedaan, installeer ik het opnieuw op Ubuntu als je dat wilt. - resonant7hand