Vraag aanpassen van het draadloze netwerkstuurprogramma door er gegevensstructuur aan toe te voegen


Ik heb amper kennis over het schrijven van een apparaatstuurprogramma. Maar nu begin ik aan een project te werken dat aanpassing van de draadloze netwerkdriver vereist.

Ik gebruik eigenlijk de Intel Wifi Link 5300-kaart. Dus ik probeer in principe de iwl-5000.c te wijzigen. In dit project moet de bestuurder toegang hebben tot verschillende tabellen om transmissieparameters in realtime in te stellen. Het aantal elementen van de tabellen zal niet groter zijn dan 100. Maar ik heb geen idee waar de tabellen moeten worden gezet. Als ze in de kernel worden geplaatst met de broncode, wordt geheugen ingenomen. Het plaatsen van ze in gebruikersruimte kost tijd om ze te openen, ook niet gemakkelijk om het te implementeren. Kan iemand een goede haalbare manier voorstellen om dit te implementeren?


1
2018-02-10 22:26


oorsprong


Ik zou een e-mail sturen naar ilw@linux.intel.com en daar vragen wat de beste manier zou zijn - Jeremy31
U kunt het bestand iwl-5000.c hier vinden en wijzigen, bijvoorbeeld: kernel.org/pub/linux/kernel/projects/backports/stable Compileer en installeer vervolgens de driver. Ik heb geen idee wat of waar te schrijven om je doel te bereiken. - chili555


antwoorden: