Vraag Zijn er stuurprogramma's voor Dell Vostro 2520?


Ik heb zojuist Ubuntu 14.04.2 (32-bits) op mijn Dell Vostro 2520 geïnstalleerd. Toen ik de laptop een paar jaar geleden had gekocht, kwam deze met Ubuntu vooraf geïnstalleerd (ik kan me de versie niet herinneren). Aangezien het aangeraden is om eerst Windows te installeren als je Windows naast een ander OS wilt gebruiken, heb ik mijn hele schijf geformatteerd en Window 7 geïnstalleerd. Ik voelde me te lui om Ubuntu later te installeren, dus ging ik gewoon verder met Windows.

Dus op basis van de behoeften heb ik Ubuntu vandaag geïnstalleerd. Bij mijn eerste boot in het Ubuntu OS. Ik vond het antwoord op het touchpad soms een beetje laggy. Ik heb de website van Dell bezocht om stuurprogramma's voor mijn systeem te downloaden. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat het besturingssysteem niet door Dell werd ondersteund (misschien voor mijn specifieke laptopmodel).

Ik vraag me af of er apparaatstuurprogramma's zijn voor Dell Vostro 2520. Als iemand hier een idee van heeft of zelfs als u manieren hebt om de prestaties van het systeem te optimaliseren, laat dan uw antwoorden en opmerkingen achter.

Bedankt!


1
2017-07-09 11:36


oorsprong


Op deze site vindt u oplossingen voor het oplossen van het touchpad-probleem voor Dell Vostro. U hebt geen andere stuurprogramma's nodig als alles goed werkt. - Pilot6


antwoorden: