Vraag Waarom heb ik verbindingsproblemen met 16.04


Dus ik heb windows 10 (uefi) en ik probeer het dubbel op te starten met Ubuntu. Het doorlopen van de installatie is geen probleem, maar voordat ik het doe, wil ik mijn wifi op gang krijgen. Ik begrijp dat mijn WiFi-kaart mogelijk niet wordt ondersteund, maar ik heb wel een tl-WN722N van onderzoek zou het goed moeten zijn voor Linux, maar hier is het probleem, wanneer ik WiFi via menuoptie probeer in te schakelen, zal het niet onmiddellijk activeren. Ik moet mijn USB WiFi via terminal activeren en dan gebruiken iwlist scanninggewoon om het te laten werken.

Ik probeerde mijn wifi te vinden en het wordt niet gezien, dus wat ik deed was mijn telefoon omzetten naar een WiFi-hotspot waarmee de computer verbinding kon maken. Telkens wanneer ik probeer verbinding te maken, wordt de verbinding onmiddellijk verbroken.

Wat ik heb geprobeerd:

Deblokkeren met rfkill

Nmcli om wifi op gang te krijgen

Ging door nog een aantal sites om te lezen wat te doen, maar mijn laatste fout lijkt te zijn:

failed to connect to socket /com/ubuntu/upstart

Ik ben erg nieuw voor Linux, maar heb dit probleem nog nooit eerder gehad toen ik in het verleden met Linux probeerde te spelen. Alstublieft alle hulp wordt op prijs gesteld. Ik wil echt beide besturingssystemen op mijn laptop. Vm is een optie, maar ik wil dat Linux volledige bronnen van mijn computer heeft.


1
2017-08-11 14:03


oorsprong
antwoorden: