Vraag Probleem met externe monitor (mini-DP)


1) Na het upgraden naar Ubuntu 16.04 kon het systeem mijn externe monitor niet vinden, die via een HDMI-adapter op de mini DisplayPort is aangesloten.

Wanneer ik terugga naar kernelversie 4.2.0-23, detecteert het de monitor. Een latere kernel-versie zal niet werken. Waarom is dat?? Is het slim om een ‚Äč‚Äčoude versie te gebruiken?

2) Een ander 'probleem' wanneer ik de externe monitor gebruik, is dat deze flikkert bij het uitvoeren van een aantal taken, zoals YouTube kijken etc ...

3) Bij het aansluiten / loskoppelen van de externe monitor (met behulp van de oude kernel), gebeurt er niets voordat ik de systeeminstellingen open. Hoe kan ik het automatisch laten gaan? Weet u, bij het aansluiten van de monitor geeft het systeem alleen het ingebouwde beeldscherm weer en is de externe monitor zwart. Nadat ik de systeeminstellingen heb geopend, kan ik beide schermen gebruiken. Hetzelfde als ik de externe monitor loskoppelen, werkt het systeem alsof ik nog steeds dual-screen gebruik, maar zodra ik Systeeminstellingen open, verschijnt alles op het ingebouwde scherm.


1
2017-09-14 12:09


oorsprong
antwoorden: