Vraag Extern beeldscherm en laptopscherm tonen niet tegelijkertijd het volledige scherm, Lubuntu 16.04


Ik run Lubuntu 16.04 op een Dell Latitude (E6420) -laptop. Ik kan mijn externe monitor, die een projector is die met een HDMI-kabel op mijn laptop is aangesloten, niet krijgen, en een laptopmonitor om tegelijkertijd het volledige scherm te laten zien. Mijn projector is een "InFocus-scherm 4805".

Ik heb gesleuteld met "Monitorinstellingen" onder voorkeuren. Oorspronkelijk kon ik de externe monitor niet in staat stellen om het volledige scherm te laten zien, zelfs wanneer ik de resolutie had ingesteld op de hoogst mogelijke resolutie van 1024x768, maar toen klikte ik op de optie waardoor de externe monitor de enige monitor was die ik zag terwijl ik de laptop-LCD uitschakelde , ook onder "monitorinstellingen", en toen kon ik het hele scherm laten weergeven op de externe monitor. De hoogste resolutie voor mijn laptop LCD-scherm is 1366x768, en wanneer mijn laptop LCD is ingesteld op 1366x768, is de externe monitor ingesteld op 1024x768 (de optie met de hoogste resolutie), en beide schermen zijn ingesteld om hetzelfde scherm tegelijkertijd te tonen, een deel van het scherm ontbreekt op de externe monitor. Wanneer ik beide monitoren op dezelfde resolutie van 1024x768 instel, zal het externe beeldscherm het volledige scherm weergeven en dat zal ook het LCD-scherm van mijn laptop zijn, maar het beeld op het LCD-scherm van mijn laptop zal krimpen en zal niet het volledige laptop-lcd niets aan elke kant van de bureaubladafbeelding.

Ik heb gesleuteld met de Desktop-voorkeuren -> Achtergrond -> Wallpaper-modus, maar ik kon de afbeelding nog steeds niet het hele laptop-lcd-scherm vullen. Ik installeerde "Intel Graphics Update Tool voor Linux * OS" en draaide het vervolgens voor de updates die moesten worden geïnstalleerd, wat hielp bij het behouden van een aantal van de resolutie-instellingen, maar het loste nog steeds niet het probleem op om volledig te kunnen zien scherm op beide monitoren. Is er een manier om het volledige scherm op beide monitoren tegelijkertijd te gebruiken en heeft het beeld de volledige monitor?

Screenshot of Info I get when I enter xrandr in the command line


1
2017-09-21 01:13


oorsprong
antwoorden: