Vraag Kan Gnome-terminal niet laden


Dit is zeker een probleem met een gebruikersprofiel in plaats van een probleem met de pc, omdat andere mensen dit probleem niet hebben op dezelfde pc en de gebruiker hetzelfde probleem heeft op elke pc waarmee hij inlogt.

Er verschijnt geen foutmelding wanneer de terminal wordt gestart. Het pictogram verschijnt kort en verdwijnt daarna, Xterm start goed. Ik heb geprobeerd om verschillende mappen te hernoemen in ~ inclusief .config .local .gconf maar niets lijkt te helpen :(

Ik heb gelezen dat dit iets met Python te maken kan hebben, maar hij heeft geen installaties van python in zijn homedirectory. Ik heb de xsession-fouten van de gebruikers bekeken en er werd naar een crashlogboek verwezen waarin ook python wordt genoemd, dus ik vroeg me af of dit op de een of andere manier onderdeel van het probleem zou kunnen zijn:

InterpreterPath: /usr/bin/python3.5
ProcCmdline: /usr/bin/python3 /usr/bin/gnome-terminal

Als iemand anders een probleem heeft gehad dat vergelijkbaar is met dit en ik heb suggesties, zou ik het erg op prijs stellen!


1
2018-04-27 13:12


oorsprong


Wat is de waarde van $PATH? - waltinator
Het is /user/HS225/nd00137/bin.x86_64:/user/HS225/nd00137/bin:/opt/bin:/usr/local/bin:/ usr / bin: / bin: / usr / local / games: / usr / games: /opt/ORACLErdbms/12.1/bin: / usr / lib / jvm / default-java / bin :. - Holly Sherlock


antwoorden: