Vraag Arduino IDE time-out fout Ubuntu 16.04


Ik heb Arduino IDE 1.8.5 al geïnstalleerd op Ubuntu 16.04. Nu ondervind ik problemen bij het ophalen van programma's vanaf mijn pc. Ik heb een Mega 2560, ik gebruik Arduino IDE 1.8.5, op Ubuntu 16.04. Ik heb de suggesties van andere vragen over Ask Ubuntu gelezen en geprobeerd, maar al deze lijken meer te gaan over het installeren van het programma. Ik heb het meerdere keren geprobeerd en ik weet zeker dat ik de installatie-instructies voor de T heb gevolgd, maar er zit nog iets anders in de weg. Mijn specifieke probleem en vraag gaat over het uploadproces, nadat een programma is geschreven.

Ik heb Arduino IDE geïnstalleerd in mijn / home-directory

Ik zie / dev / ttyACM0 in Hulpmiddelen> Poorten, die is geselecteerd, en Hulpmiddelen> Borden>  Arduino / Genuino Mega of Mega 2560 wordt weergegeven als het bord.

De fout die ik krijg is:

avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
avrdude: stk500v2_ReceiveMessage(): timeout
avrdude: stk500v2_getsync(): timeout communicating with programmer
An error occurred while uploading the sketch

heb ik al gedaan sudo chmod a+rw /dev/ttyACM0, sudo usermod -a -G dialout icymike, en sudo adduser icymike tty waarin een ander probleem werd opgelost, maar mijn zaak niet werd geholpen.

Ik ben er vrij zeker van dat het Ubuntu is, omdat ik Arduino IDE 1.8.5 heb geïnstalleerd en gebruikt zonder problemen op een Mac. Ik vind niet veel online, buiten het "grijze poortenmenu" en verander USB-machtigingen. Ik denk dat ik een kernpunt mis.

Heeft iemand de specifieke combinatie van Arduino IDE 1.8.5, met Ubuntu 16.04? Hoe heb je het aan het werk gekregen? Moet ik rotzooien met de Programmeur opties?


1
2017-07-13 00:41


oorsprong


Ik had dit nummer al een tijdje geleden ... maar ik weet niet meer hoe ik het opgelost heb lol - Android Dev
Dit is eigenlijk geen dubbele vraag, het is een beetje frustrerend dat mensen zeggen dat het zo is. Ik denk niet dat iemand van jullie mijn vraag heeft gelezen, want als je dat deed, zou je het geen duplicaat noemen. - Gordon Biersch
Ja, ik ben het met je eens, ik heb gestemd om het opnieuw te openen - Android Dev


antwoorden: