Vraag Ubuntu 12.04 (64 bit) ultra laggy Unity-3d met 295.33 en 295.40 drivers op pre G80-serie nvidia quadro 3450-kaart: gastsessie lijkt niet beïnvloed


Voordat iemand deze vraag als duplicaat markeert: Ik heb de algemene oplossing voor dit probleem geprobeerd door de driver uit de 295.33-reeks te installeren, zoals elders wordt gesuggereerd.

Ik heb ook mijn compiz-1-instellingen en .compiz-1 en .compiz verwijderd en opnieuw gestart.

Ondanks al dit werkt Unity 3d alleen snappily in de gast-sessie.

In mijn reguliere sessie is de uitvoering vreselijk traag. Venster niet wissen..bewegen van de terminal rond krijgt honderden ghosted windows. De gast-sessie op dezelfde machine heeft schijnbaar vlekkeloze Unity-prestaties (het was zo goed dat ik door echo $ DESKTOP_SESSION controleerde en het was inderdaad Unity 3d).

Wat veroorzaakt in mijn opstelling langzame laggy-prestaties als de niet-gastgebruiker? Alleen het verwijderen van de instellingen .config / compiz en .config / compiz-1 en ~ / .compiz en ~ / .compiz-1 lijkt mijn compiz-instellingen niet te sorteren en geeft me gastsessies zoals prestaties.


1
2018-05-02 09:57


oorsprong


Ik ben nu begonnen te denken dat het beter is om de installatie te vermijden, maar een live-systeem op usb te houden met aangepaste Ubuntu dan genoeg te hebben van "eenheidsvirus" .Ik geef er niet de voorkeur aan om een ​​opstartschijf te maken omdat het meer tijd nodig heeft om te laden en afsluiten. Ik zou op deze manier een live-systeem maken pendrivelinux.com/multiboot-create-a-multiboot-usb-from-linux  met een ISO gemaakt door UCK. (Typ gewoon UCK in Software Center). Het bespaart zo veel van onze kostbare tijd. - beeju


antwoorden:


Ik heb het probleem eindelijk opgelost.

Ik heb mijn hele ~ / .config-map verwijderd. Uitgelogd en opnieuw ingelogd. Ubuntu 3d werkt nu perfect met de ongepatchte 295.33-driver.

Ik zal de twee .configs opzoeken om erachter te komen wat de laggy-uitvoering veroorzaakte .. maar mijn gok is dat het iets uit Compiz was, omdat het verwijderen van alleen de compiz-items de traagheid niet oploste.


1
2018-05-03 10:21

Ik had hetzelfde probleem. Laggy-interface op ubuntu 12.04 met een stuurprogramma van 295.33. Het verwijderen van .config .compiz en .compiz-1 directory werkte


0
2018-05-08 19:32

Ik zat ook vast met Unity en Compiz sinds mijn update tot 12.04, mijn desktop was laggy / slow en onbruikbaar. Hier is de oplossing:

Start compiz config manager ccsm en schakel ubuntu unity uit.

Voeg toe aan het opstartprogramma: / usr / bin / gnome-panel om de gebruikelijke gnome-taakbalk te hebben.

Vergeet niet om andere functies in te schakelen terwijl je in de ccsm-achtige window-resize bent, vensterschakelaar (ik gebruik de shift-switcher, omdat de app-selector alles bevriest ..), ...

HTH


0
2018-06-06 11:49