Vraag Lage grafische modus - NVIDIA. Geen manier om te bureaublad [dupliceren]


Mogelijke duplicaten:
Hoe te repareren "Het systeem draait in de low-graphics mode" -fout? 

Ik heb hier rondgekeken en vele variaties van deze fout gezien maar geen die me hebben geholpen. Starten brengt me naar een venster dat me vertelt "het systeem draait een lage grafische modus" door op OK te klikken krijg ik een menu met vier opties, zoals herconfiguratie, problemen oplossen en afsluiten om in te loggen bij de console. Dit zijn allemaal verschillende niveaus van onbehulpzaam.

Met CRT-alt-F1 log ik in op tekst, en Sudo lspci TellS me I have (voor VGA-compatibele controller) NVIDIA Corporation GT218 [GeForce G210M] (rev a2).

Ik zit op een Asus-laptop met een intel duokern. Ergens anders heb ik ontdekt hoe mijn stuurprogramma's kunnen worden bijgewerkt, maar ze zijn allemaal up-to-date. Alle hulp op prijs gesteld.

(Ik weet niet of dit vanzelfsprekend is, maar toen ik het van een CD aan het testen was, werkte Ubuntu prima. Pas nu ik het naast W7 geïnstalleerd heb, is het dat hij aan het gebeuren is.


1
2017-07-26 23:09


oorsprong
antwoorden:


eens had ik geluk met het installeren van "gdm" en het instellen als de standaard display manager. ik weet niet waarom het met gdm werkte en niet met lightdm. maar het werkte.

daarvoor moet je naar de cli gaan en 'sudo apt-get install gdm' geven, (terwijl je verbonden bent met internet), je wachtwoord opgeven en gdm selecteren als standaard display-manager.

om verbinding te maken met internet vanaf cli, kun je 'sudo pppoeconf gebruiken en je ethernetgegevens opgeven of je kunt een draadloze hotspot gebruiken, die je eerder hebt verbonden, met behulp van de al gebruikte hotspot is veel gemakkelijk, omdat deze waarschijnlijk automatisch verbinding maakt.


1
2017-07-31 16:18