Vraag Als u bestanden van aangesloten apparaten verwijdert, wordt de opslag van het apparaat niet vrijgegeven


Een paar weken geleden kocht ik mijn tablet en gekopieerde bestanden van mijn computer met Ubuntu 12.04. Op de een of andere manier moest ik een aantal van deze gekopieerde bestanden verwijderen om geheugen vrij te maken. Maar na verwijdering van mijn computer wordt het geheugen van de (veronderstelde) verwijderde bestanden nog steeds verbruikt. Hoewel de mappen en bestanden al weg zijn, lijken ze nog steeds de apparaatcapaciteit te verbruiken. Het gebeurt ook met mijn geheugenkaart, met een map ".Trash-9999" wanneer ik deze opnieuw op mijn telefoon plaats.

Hoe verwijder ik de verwijderde bestanden volledig van mijn tablet? Hoe kan ik dit doen zonder de apparaatpartitie te formatteren?


1
2018-01-22 15:19


oorsprong
antwoorden:


Ja, dit is ook het probleem waar ik mee geconfronteerd ben. de oplossing is heel eenvoudig.

Laat het me uitleggen. wanneer je je bestanden van je apparaat hebt verwijderd, zullen ze naar de prullenbak van je computer gaan en dan moet je ze ook uit de prullenbak verwijderen. Ik bedoel dat je ze permanent zou moeten verwijderen. Dan kan alleen jij de vrije ruimte krijgen.


1
2018-01-22 15:22Dit zou moeten gebeuren vanuit Ubuntu, met het apparaat aangesloten. Of u kunt gewoon de inbreukmakende map verwijderen. - david6