Vraag Software beschikbaarheid


Ik heb Ubuntu het afgelopen jaar of zo gebruikt en ik zweer dat ik de grootste Ubuntu Fanboy ter wereld ben geworden, ik ben helemaal weg van alles behalve Ubuntu behalve dit kleine dingetje. Beschikbaarheid van software T.T.

Ik heb bepaalde software nodig om de dingen te doen die ik nodig heb, ik ben een webdesigner / grafisch ontwerper en ik zal eerlijk zijn, ik mis Photoshop. GIMP is geweldig en alles, maar het is aanzienlijk minder in vergelijking met Photoshop. Een andere software die ik slecht nodig heb is Manga Studio 4.0. Ik heb het via WINE doorgenomen, maar het haalt de gevoeligheid van mijn tablet niet op, en het reageert niet erg, wat slecht is omdat het verondersteld wordt een nauwkeurige software te zijn die ik gebruik om op te slaan wat geld op inkt en voor het toevoegen van screentinten aan mijn tekeningen. Dit zijn de enige 2 software die ik echt nodig heb en het is de enige reden dat ik van plan ben terug te gaan naar Windows wanneer ik mijn nieuwe computer ontvang.

Mijn vraag is, zijn er sowieso ik deze software kan gebruiken zonder terug te gaan naar Windows, ik was van plan om een ​​VirtualBox-software te krijgen, maar mijn huidige CPU kan de belasting niet aan. Ik ontvang deze maand een nieuwe CPU met deze specificaties

Processor: Intel 7 Dual-Core 3.0ghz

RAM: 8 gb

HDD: 1TB

G-Card: nVidia Geforce GT 645 M

Zijn deze specificaties goed genoeg om een ​​virtuele doos zo soepel mogelijk te laten werken?

Dit is een aangepaste pc, dus specificaties kunnen worden geüpgraded voordat ik deze bestel, zodat ik de best mogelijke pc kan krijgen, help alsjeblieft. Ik wil echt bij Ubuntu blijven, wat er ook gebeurt, en ik wil Dual-Boot echt niet elke keer als ik een bepaalde software wil gebruiken. T.T.


1
2017-07-05 15:14


oorsprong


Het is dan geen probleem van de beschikbaarheid van software, het is een probleem van een gebruiker die verwacht dat een OS programma's uitvoert die niet voor dat besturingssysteem zijn ontworpen. - ignis


antwoorden:


Ik denk dat je meer ram nodig hebt als je denkt om met Photoshop te werken.

Ik werkte aan een menu voor een restaurant en toen ik bijna klaar was met het project, was het behoorlijk moeilijk om eraan te werken omdat photoshop erg traag was. Photoshop gebruikte 4.6-5.0 GB RAM en ik gebruikte geen virtualbox.


1
2017-07-05 15:29

Ik denk dat Photoshop werkt volgens het principe "Hoe meer middelen hoe beter".

Ik denk echter dat uw machine voldoende stroom heeft, zodat de visualisatieoverhead acceptabel is.


0
2017-07-05 17:07