Vraag Webbrowser no Sound USB G930


Ik gebruik de Logitech G930 Gaming Headset op Mageai met de KDE bureaubladomgeving. Binnen Chromium kan ik geen geluiden horen; de volumeknop geeft ruis aan wanneer ik het geluid handmatig aanpas en ik kan dat zonder probleem horen.

Dit is een soort browserprobleem zoals ik heb getest Firefox,Konqueror en Links GUI alles resulteert in hetzelfde resultaat van geen geluid. Ik heb het volgende uitgevoerd:

 1. Maakte de G930 het hoofdkanaal op de volumeregelaar
 2. In gegaan Volume Control en ervoor gezorgd dat het uitvoerapparaat voor mijn headset niet is gedempt (ik hoor de tests perfect)
 3. Ran alsamixer en ervoor gezorgd dat geen kanalen werden gedempt.

De volgende stap zou zijn om te bevestigen Flash Player was geïnstalleerd en operationeel. Ik heb de nieuwste versie geïnstalleerd en ervoor gezorgd dat alles werkt met een herstart. Bij het opnieuw opstarten probeerde ik het uit te voeren alsamixer opnieuw en ontving de volgende foutmelding:

  Failed to create secure directory (/run/user/1000/pulse):
  Permission denied
  ALSA lib pulse.c:243:(pulse_connect) PulseAudio: Unable to connect:
  Connection refused
  Cannot open mixer: Connection refused

Ik weet niet helemaal zeker hoe ik dit probleem moet verhelpen, maar zal wat onderzoek doen. Zijn er andere mogelijkheden die ik kan volgen om te proberen te begrijpen waarom Google Chrome / Chromium geen audio afspeelt?

Update 1 Ik heb geprobeerd een standaardhoofdtelefoon te gebruiken (en geen USB-aansluiting) en ze werken zonder probleem. Ik weet niet zeker of er speciale instellingen nodig zijn voor een USB-verbinding?


1
2017-10-23 09:45


oorsprong
antwoorden:


De eigen stuurprogramma's zijn geïnstalleerd (niet in staat om te verhuizen waar ik deze heb gedownload) en vervolgens bewerkt alsamixer.

Door de USB rechtstreeks op de pc te gebruiken en niet op de draadloze hub, kon ik de USB-ontvanger van de headset als het geluidsapparaat selecteren en kon ik geluid van het zendspoelspel afspelen.


1
2018-05-28 02:26