Vraag Hoe installeer ik Google Drive op Ubuntu 14.04? [duplicaat]


Deze vraag heeft hier al een antwoord:

Ik gebruik Ubuntu 14.04, ik heb geprobeerd Google Drive op Ubuntu Software Center te zoeken, maar kon het niet vinden. Er werd naar antwoorden gezocht in Askubuntu, maar alles wat ik vond was manieren om te installeren Google Drive op Ubuntu 12.04 wat niet werkte voor mij.

Kan iemand me wat ideeën geven?


Update: ik weet niet waarom ze het als dubbele invoer hebben gemarkeerd, omdat de betreffende link antwoord geeft voor Ubuntu 12.04, wat, zoals ik het zie, twee verschillende dingen is.


66
2017-11-02 10:00


oorsprong


er is geen native google drive client voor Linux en nog google. Mogelijk moet u een premiumservice van derden uitproberen synchroon of beter wachten tot Google er een vrijgeeft - astrob0t
Het zou de slimste zijn om ook de links te plaatsen naar wat niet werkte. Let op: @karel antwoord werkt nog steeds voor mij (heb het net getest) - Rinzwind
change.org/p/... - dhiya
verwijzen hier - Ravan


antwoorden:


Bijgewerkt op 15-09-2015 Vanwege de veranderende API van Google heeft u mogelijk problemen tijdens de installatie van Grive. Dus de site waar ik naar refereerde, heeft ook hun tutorial voor het installeren van Grive2 veranderd.

U kunt een nieuwe zelfstudie vinden op deze nieuwe link: Hoe Google Drive Grive2 op Ubuntu te installeren

Om Grive2 in Ubuntu, Linux Mint en derivaten te installeren met behulp van de belangrijkste WebUpd8-PPA, gebruikt u de volgende opdrachten:

sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/webupd8
sudo apt-get update
sudo apt-get install grive

Ja, het is waar dat er nog geen native google drive-client is voor linux, dus je kon geen app krijgen op Software Center. En manieren om te installeren in 12.04 en 14.04 zijn enigszins anders.

Oude verouderde naslagwerk Hoe Google Drive te installeren op Ubuntu 14.04


68
2017-11-02 10:11Ik krijg de volgende foutmelding :( grive-tools: Depends: grive (> = 0.3) maar het wordt niet geïnstalleerd - Saeid87
@ Saeid87 Volg de instructies hier webupd8.org/2012/05/grive-open-source-google-drive-client.html om de latere versie van grive te krijgen, voer dan de bovenstaande commando's uit. - armadadrive
Ik moest apt-get install -f doen om het te laten werken, maar het werkt nu, bedankt! - FreeSoftwareServers


Er is geen officiële client van op Google Drive voor Linux gebaseerde besturingssystemen, je kunt echter wel grive / grive-tools gebruiken.

sudo add-apt-repository ppa:thefanclub/grive-tools
sudo apt-get update
sudo apt-get install grive-tools

Zoek dan naar het spel in het dashboard en volg de installatie-instructies.


10
2017-11-02 10:11