Vraag Spacevim heeft geen kleuren in Terminator


Spacevim heeft geen kleuren in Terminator (Ubuntu 16.10), maar heeft wel kleuren in apps van andere terminals, zoals Gnome Terminal of XTerm:

enter image description here

Een aan de top is Terminator en Gnome Terminal aan de onderkant.

Ze gebruiken allebei ZSH met add-ons van ohmyzsh. Ik heb toegevoegd export TERM="xterm-256color" naar mijn .zshrc en het rapporteert hetzelfde aantal kleuren als de andere terminal-apps:

$ tput colors
256

Ik heb ook geprobeerd de systeemkleurenschema's te gebruiken met behulp van custom, waarbij het kleurenschema in Spacevim werd gewijzigd, maar er gebeurde niets. Alle hulp wordt op prijs gesteld. Bedankt!

Update: update naar Ubuntu 17.04 loste het probleem op


1
2018-03-30 10:07


oorsprong
antwoorden:


Ik ben auteur van SpaceVim, standaard SpaceVim gebruikt echte kleuren, die je kunt toevoegen let g:spacevim_enable_guicolors = 0 naar ~/.SpaceVim.d/init.vim. Als het nog steeds niet werkt, opent u het probleem in

https://github.com/SpaceVim/SpaceVim

of stuur een e-mail naar mij.

Shidong Wang wsdjeg@outlook.com


1
2018-03-30 12:18Hallo @ Wang Shidong - Ik waardeer je ogen hier echt op. Ik ben blijven graven en het lijkt mij dat het Terminator is dat geen echte kleurenondersteuning biedt. Als ik printf "\ x1b [38; 2; 255; 100; 0mTRUECOLOR \ x1b [0m \ n" in Terminator typ, is het grijs, maar alle andere terminalemulator wordt oranje weergegeven. Ik heb gelezen dat de ware kleur kwam naar Terminator na versie 1.90, maar ik heb deze geüpgraded naar 1.91 en heb nog steeds hetzelfde probleem. Totdat ik ervan overtuigd ben dat het geen Terminator-probleem is, zal ik het niet op uw github melden. Nogmaals bedankt! - itarato