Vraag Hoe installeer ik Internet Explorer (meerdere versies)?


Ik ben bezig met het ontwikkelen van een site met een chatfunctie in Rails. Ik gebruik Ubuntu 12.04 LTS. Ik moet controleren of de site IE9 is, omdat de chatfunctie een socket io van HTML5 gebruikt. Ik wil dat weten hoe IE9 in Ubuntu te installeren. Ik heb gekeken naar Chrome- en Firefox-extensies, maar als een zelfstandige versie beschikbaar is, geef me dan een suggestie.


66
2017-09-19 06:09


oorsprong
antwoorden:


Microsoft heeft een aantal op maat gemaakte Windows VHD's gemaakt met het doel om webontwerpers in staat te stellen websites te testen in Internet Explorer 10, 9, 8 en 7, 30 dagen gratis:

U kunt de beelden van de virtuele machine downloaden van deze website:

Van de site:

 1. Download de SFX en alle RAR-bestanden voor de VM (kleinere VM's hebben mogelijk geen bestanden met RAR-extensie). In elke set hieronder bevat een   gesplitst archief bevat het verstrekte tekstbestand (.txt) URL's voor iedereen   bestanden in de set, en deze kan direct worden gebruikt met de 'wget'   commando in Linux. Voer vanuit de terminal wget -i [URL TO TEXT FILE] in.   Voor downloads van Windows XP-bestanden, gebruikt u wget [URL OM HET BESTAND TE DOWNLOADEN]   in plaats daarvan.

Voorbeeld 1:

wget -i https://az412801.vo.msecnd.net/vhd/IEKitV1_Final/VirtualBox/Linux/IE8_Win7/IE8.Win7.For.LinuxVirtualBox_2.txt

Voorbeeld 2:

wget https://az412801.vo.msecnd.net/vhd/IEKitV1_Final/VirtualBox/Linux/IE6_XP/IE6.WinXP.For.LinuxVirtualBox.sfx
 1. Nadat het downloaden van alle bestanden voor een set is voltooid, geeft u het SFX-bestand toestemming om chmod + x filename.sfx in te typen bij de   terminal.

 2. Voer het uitvoerbare SFX vanaf de terminal uit met ./bestandsnaam.sfx om de virtuele machine uit te breiden naar de huidige map.

Zie ook:


68
2017-09-19 15:31Deze afbeeldingen zijn erg frustrerend. Ze vervallen en dwingen je om de afbeelding vaak opnieuw te installeren. - earthmeLon
Wow ... Microsoft distribueert aardig iets naar Linux? Moet vergif zijn ... - Wilf
Werkt heel mooi, en zou blijkbaar 90 dagen moeten duren .... - handleiding hier. - Wilf
Het bovenstaande werkte niet voor mij op 14.04; de gegeven instructies resulteerden niet in een werkbaar uitvoerbaar bestand. Ik heb rar en unrar geïnstalleerd en vervolgens de extensie voor sfx naar rar gewijzigd en die in Archive Manager geopend. Daarna kon ik het VBox-ova-bestand verslepen. - SMTF


Is dit voor persoonlijk / normaal gebruik of voor het testen van website-ontwikkeling?

Als het voor normaal browsen is, kun je krijgen winetricks. Ren dan

winetricks ie6

of

winetricks ie7

of

winetricks ie8

En het zou een barebones, net werkende versie van IE moeten installeren. Het zal echter niet het volledige ding zijn. U zult misschien ondervinden dat het uitvoeren van IE in VMWare Player of VirtualBox met hun naadloze integratie een betere keuze kan zijn.

Als dit voor het testen van webontwikkeling is, kijk dan eens op browsershots.org die de website in verschillende browsers en versies voor u kunnen testen.


50
2017-10-08 09:40Een opmerking over de prefix van wijn zou ook leuk zijn (voor Ubuntu 64 bit): Installeer: WINEPREFIX=$HOME/prefix32 WINEARCH='win32' wine ie8 uitvoeren: WINEPREFIX=$HOME/prefix32 WINEARCH='win32' wine 'C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore' Getest met Ubuntu 14.04 - Thorsten Niehues
IE werkt niet goed :( - Thorsten Niehues
Hoe voer je het uit? - hayd


De beste optie is om IE vanuit de VirtualBox uit te voeren. Enige tijd geleden heeft Microsoft een aantal bestanden gemaakt om IE 7, 8 en 9 gratis uit te voeren via VirtualBox (geen Windows-licentie nodig). Probeer het eens.

Geciteerd van Webupd8.org:

Microsoft heeft een aantal aangepaste Windows VHD's gemaakt met het doel van   waardoor webontwerpers websites kunnen testen in Internet Explorer 9, 8 en   7, gratis. Om het instellen gemakkelijker te maken, heeft xdissent een Mac gemaakt   OSX / Linux-script dat de vereiste bestanden zal downloaden, uitpakken   ze, installeer de nieuwste VirtualBox gastentoevoegingen enzovoort.

Lees verder hier. :)


22
2017-10-10 21:02Klinkt geweldig. - Mateng


U kan installeer Internet Explorer, maar voor zover ik weet alleen versie 8 en lager.

Hier is hoe. Ik gebruik PlayOnLinux, omdat het het gebruik van WINE zoveel gemakkelijker maakt. Als u PlayOnLinux niet hebt, installeer het dan vanuit het Ubuntu Software Center (als u de nieuwste versie wilt, ga dan naar PlayOnLinux downloadpagina, klik op "Ubuntu" en volg de instructies).

 • Open PlayOnLinux. Wacht een paar seconden terwijl het wordt vernieuwd (de statusbalk onderaan).
 • Klik op de grote knop "+ Installeren". Een nieuw venster opent.
 • Klik op de knop "Internet".
 • Klik op "Internet Explorer 8".
 • Klik op "Installeren".

About to install IE8

 • Een installatiewizard verschijnt. Klik volgende; wacht even.
 • IE8 begint te installeren, stelt u een vraag en accepteert vervolgens de licentievoorwaarden. Het zal u vragen om updates te installeren; schakel dit selectievakje uit en klik op Volgende. Don't install updates
 • Wacht een beetje langer.
 • Selecteer "Nu opnieuw starten (aanbevolen)" wanneer daarom wordt gevraagd. Dit zal niet start je computer opnieuw op; in plaats daarvan simuleert PlayOnLinux een Windows-herstart.

U hebt nu een Internet Explorer-pictogram op uw bureaublad en een ander in het PlayOnLinux-venster. U kunt dubbelklikken op een van deze om IE8 te starten.

Merk op dat het display om verschillende redenen niet exact overeenkomt met dat op Windows, maar het geeft je in ieder geval IE8 op Ubuntu!


17
2017-12-19 13:31

Vanaf vandaag (30 september 2010 en Wine 1.3.3) werkt IE 8 niet in Wine. Het zal installeren en laden, maar het zal geen verbinding maken of een pagina weergeven en het venster zal veel zichtbare fouten bevatten.

Als het ooit in de toekomst werkt, moet u de Wine1.3-pakketten van de Wine PPA gebruiken.

Om het te installeren, is de eenvoudigste methode om winetricks te gebruiken. Als je de PPA hebt toegevoegd en wijn hebt geïnstalleerd, zou je al het pakket Winetricks moeten hebben - typ eenvoudig winetricks ie8 om de installatie uit te voeren.

Als u verschillende versies van Internet Explorer gebruikt voor webontwikkeling, raad ik u ten zeerste aan aparte wineprefixes voor elke versie te maken. Zie mijn blogpost: http://yokozar.org/blog/archives/236


13
2017-09-30 16:22

Download en installeer de gratis Oracle Virtualbox Virtual Machine-software

 1. Gebruik de scripts die zijn vermeld in het OS X Daily-artikel Internet Explorer voor Mac de gemakkelijke manier: voer IE 7, IE8 en IE9 gratis uit op een virtuele machine om de gratis IE-testvm's van Microsoft te downloaden, te converteren en te installeren voor gebruik op VirtualBox.

Kies vervolgens uit een of meer van deze Internet Explorer-versies:

Installeer ALLE versies van Internet Explorer: IE7, IE 8 en IE 9

curl -s https://raw.githubusercontent.com/xdissent/ievms/master/ievms.sh | bash

Installeer alleen Internet Explorer 7

curl -s https://raw.githubusercontent.com/xdissent/ievms/master/ievms.sh | IEVMS_VERSIONS="7" 

Installeer alleen Internet Explorer 8

curl -s https://raw.githubusercontent.com/xdissent/ievms/master/ievms.sh | IEVMS_VERSIONS="8" bash

Installeer alleen Internet Explorer 9

curl -s https://raw.githubusercontent.com/xdissent/ievms/master/ievms.sh | IEVMS_VERSIONS="9" bash

Notitie: Als je dit bericht toevallig ziet Het programma 'krullen' is momenteel niet geïnstalleerd. wanneer u een van de curl bovenstaande commando's, kunt u het installeren door het volgende te typen:

sudo apt-get install curl

Hier kun je zien hoe ik Internet Explorer 8 binnen mijn Ubuntu-machine run:

"running Internet Explorer 8 within my Ubuntu machine"


12
2017-11-29 12:37Hallo @MichaelDurrant, ik heb geprobeerd IE8 te installeren op mijn Oracle VM VirtualBox, maar ik krijg een foutmelding tijdens het uitvoeren van curl-opdrachtregel. Kun je alsjeblieft een kijkje nemen op mijn vraag hier? - Ninad


Microsoft heeft nu Virtualbox-afbeeldingen vrijgegeven die u rechtstreeks van hen kunt downloaden:

http://www.modern.ie/en-us/virtualization-tools

Test versies van IE met behulp van virtuele machines die u downloadt en beheert in uw eigen ontwikkelomgeving.


9
2018-06-14 09:00