Vraag Kan YouTube niet bekijken in de modus voor volledig scherm


Wanneer ik video's op youtube bekijk en het scherm naar volledig scherm overschakelen of terugschakelen van volledig scherm naar normale modus, stopt de video en stopt soms met laden of begint opnieuw te laden vanaf het begin. Ik heb ubuntu-restricted-extras geïnstalleerd, dus ik heb flash geïnstalleerd.


11
2017-11-14 17:52


oorsprong
antwoorden:


Er is een oplossing hier geplaatst. Het lijkt de truc voor mij te hebben gedaan, maar ik ben niet 100% zeker dat het hetzelfde probleem voor jou is. Dit is een probleem met Flash en de hardwareversnelling ervan, niet YouTube zelf.

In het geval dat de bovenstaande site niet beschikbaar is, is dit de oplossing:

sudo mkdir /etc/adobe
echo "OverrideGPUValidation = 1" | sudo tee -a /etc/adobe/mms.cfg

10
2017-11-14 18:41Een meer gezaghebbende bron: blogs.adobe.com/penguinswf/2008/08/... - Lekensteyn
Ik ben op 13.10, leek niet te werken voor mij. - Costa


Dit overkomt mij ook. Ik denk dat het te maken heeft met veranderingen in de speler van YouTube zelf. In de normale modus is de standaardkwaliteit van de speler gewoonlijk 360p. Wanneer we echter overschakelen naar volledig scherm, wordt de videokwaliteit automatisch gewijzigd in 480p en wordt de kwaliteit van het laden gestart. Daarom lijkt het opnieuw op te starten. Ik kan dit nu niet controleren, maar ik denk dat het mogelijk is om deze standaardinstellingen te wijzigen in onze gebruikersvoorkeuren op YouTube. Ik denk niet dat het probleem Ubuntu of Linux specifiek is (maar misschien is het gerelateerd aan de nieuwe flashplugin die nu beschikbaar is voor Linux, maar ik weet het niet zeker).


0
2017-11-14 17:57