Vraag YouTube kan video niet laden [dupliceren]


Deze vraag heeft hier al een antwoord:

Ik gebruik momenteel Natty. Ik heb de Flash-versie van Adobe gebruikt die ik vond op hun website, die in de opslagruimte en uiteindelijk die van zevenmachines ppa. Alle flash-plug-ins hebben hetzelfde probleem: de video op youtube en de afspeelknoppen kunnen niet worden geladen. De audio werkt prima, net als de html-pagina zelf. Geen video's of besturingselementen.

Hetzelfde probleem doet zich voor in Google Chrome en in Firefox. Dit probleem verder vreemd maken is dat het alleen beperkt is tot youtube en geen andere video-website.


1
2017-09-13 05:12


oorsprong


Bekijk deze thread op ubuntuforums.org - Nitin Venkatesh
Heeft u een 32-bits of 64-bits machine? Komt er een Flash-plug-in voor op de about: plug-ins-pagina (Firefox)? Weet je zeker dat je geen incompatibele Flash-versie hebt die rondslingert? ~/.mozilla/plugins? U moet installeren flashplugin-installer of flashplugin64-installer als je de zevenmachines PPA hebt toegevoegd. - Lekensteyn
Lekensteyn: Ik heb een 64-bit machine en 64-bit Natty en draaide eerder 32-bit flash (godzijdank voor dpkg -i --force-architecture), nu draait 64-bit flash van de zevenmachines ppa sinds het kwam uit, na het verwijderen van de vorige via de pakketbeheerder van ubuntu.


antwoorden:


Hoewel het antwoord van nitstorm je probleem mogelijk tijdelijk oplost, raad ik aan een andere route te kiezen:

Google Chrome heeft zijn eigen ingebouwde, automatisch bijgewerkte versie van chrome. Misschien een kijkje waard.

En als het gewoon YouTube-video's zijn, kijk dan eens naar YouTube HTML5-proefversie. Hiermee kunt u video's zonder flits afspelen.


2
2017-09-13 10:13Ik blijf horen dat Google Chrome zijn eigen ingebouwde Flash heeft, maar ik zou het nooit persoonlijk kunnen laten werken tot ik de plug-in afzonderlijk heb gedownload en hoe dan ook. - Christopher Kyle Horton